CCR, lovitură pentru CSM

Iată comentariile la articolul CCR mai întoarce o învârteală-Lovitură dură pentru marea familie din CSM publicat în cotidianul.ro:

escu

Si Zegrean! Când era Băsescu în putere și sugea la marele licurici, dădea numai sentințe pe placul acestuia. Acum, când este și el pe plecare descoperă legalitatea. Una peste alta, este foarte bine. Abia dispar de acolo toți dizgrațioși, toți învârtiți care au făcut praf justiția.

Mac

”Situație halucinantă”? Domnii judecători își completează educația intelectuală pe gsp…

JE SUIS RARINCA

De aici se poate incepe demolarea ..Sistemului Ticalosit.. din justitia Romana!! construit cu migala si multa truda de insusi ..Diavolul Basescu . Acest fapt este posibil datorita domanei Baltag presedinta A.M.R cat si a doamnei Garbovan presedinta U.N.J.R ce au actionat in mod profesionist impotriva acestor impostori din CSM.!! Dar sa fim sinceri cu noi insine, sa fim recunoscatori si maestrului Zegrean pt. aceasta decizie. A sosit momentul cand magistratii din aceasta tara , trebuie sa dea de pamant , atat cu Luluta Keovesy cat si cu sprancenata Livica Stanciu ce au distrus practic ideea de justitie in aceasta tara. In fapt si in drept , doua neavenite in plan profesional.!!Nu mai vorbim de sarmanii Vasilica Danilet, Haineala si Ghica. Astia trebuie luati la goana din sediul Csm-ul! Daca nu vor reusi magistrati sa-si numeasca adevaratii profesionisti in Csm Romania practic este pierduta.!! Imi este teama sa nu cumva sa intervina golanii Ricanii prin al lor ambasador Klemn , pt. a savarsi o noua magarie si umilire la adresa acestui popor, dupa model Gordon , ce a jignit grav acest popor, facand-ul hot cu ocazia referendumului de suspendare al infractorului national Basau, acuzandu-ne ca am furat vreo doua milioane de voturi. Sper sa nu se intample acest lucru.!![[ stelu ]]

steluta

Astazi asociatiile magistratilor in frunte cu doamna Baltag isi pot alege noi reprezentanți in CSM care sa dea de pamant cu Kovesi , Stanciu , Pruna si alte slugi basiste , sa dea de pamant cu securistii care-si bat joc de profesia de judecator in Romania

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.