Ce a înţeles Olguţa Vasilescu din votul de duminică

Lider al PSD Dolj şi primar al Craiovei, Olguţa Vasilescu a comentat pe Facebook, în stil personal, victoria în alegeri a candidatului ACL, Klaus Iohannis.

„Va cer iertare, doljeni care ati votat 60 la suta Victor Ponta, ca nu mai am curajul sa demolez stadionul Oblemenco, pentru a construi unul nou!… Poate se va construi la Sibiu sau mai stiu eu unde… Mi-e greu sa cred ca va fi in Oltenia… Azi nu mai am curaj sa va spun ca promisiunea mea se va implini… Asteptam Diaspora acasa dupa ce si-a luat tara inapoi si locurile de munca promise, astfel incat somajul sa fie zero, ca la Sibiu… Noi punem la dispozitie terenul gratis si lipsa taxelor si impozitelor locale. Am inteles ca investitorii vin la pachet cu Johannis. Ii asteptam!”, a scris Olguţa Vasilescu în dimineaţa de luni, pe pagina personală de Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.