Ce a înțeles Ponta din „circul” din Kiseleff

Fostul premier Victor Ponta a scris pe Facebook joi noaptea după ședința PSD soldată cu demisia a trei miniștri, că primul-ministru Mihai Tudose „a reușit să scape din Guvern de cei mai importanți soldați ai “Cartelului de la Teldrum”, dar aceasta este „doar o repriză”. Ponta a enumerat trei concluzii ale sale în privința reuniunii, opinând că „membrii CEX al PSD s-au comportat iar halucinant jucând în scenariile scrise de Dragnea”.

„După ce ca avem circ în loc de guvernare – avem circ pe reprize :

Repriza 1 – Tudose a reușit să scape din Guvern de cei mai importanți soldați ai “Cartelului de la Teldrum” – Mihai Busuioc, Sevil Shaideh și Răzvan Cuc (acțiunea DNA este doar un pretext total neinspirat) / a rămas Carmen Dan ca ultima redută a “Cartelului” / Rovana Plumb este victimă colaterală pentru că oricum Dragnea nu avea de gând să se lupte pentru ea ( și nici măcar pentru fondurile europene care vor fi gestionate de al 4 lea ministru în mai puțin de un an – ce iresponsabilitate!!!).
Repriza 2 – dacă în locul acestora ( mai ales SGG și MDRAP) Tudose rezistă și nu pune alte slugi credincioase ale lui Dragnea atunci schimbarea este importantă – o să vedem maine
Concluzie 1 – încă o dată s-a văzut că cine se bazează la nevoie pe ajutorul lui Dragnea are până la urmă soarta crudă a lui Vali Preda și a multor altora – “Daddy” se salvează întotdeauna doar pe el ( în special îmi pare rău pt Sevil dar cred că trebuia să se aștepte la asta) / iar idealiștii și naivii gen Liviu Plesoianu au avut încă o dovadă că așa zisa luptă a lui Dragnea cu “Sistemul” este doar o uriașă păcăleală!
Concluzie 2 – membrii CEX al PSD s-au comportat iar halucinant jucând în scenariile scrise de Dragnea și au căzut în ridicol la final / să supui la vot demisii e de cascadorii râsului – după acel vit să își dea totusi demisiile e de cascadorii plânsului / majoritatea celor de acolo îi cunosc, îmi sunt prieteni și îi respect – nu îi înțeleg cum participă la asemenea mascaradă !
Concluzia finală: și eu și mulți români am votat PSD în Decembrie 2016 pentru cu totul și cu totul altceva! Niciodată în politica noastră nu a fost așa o prăpastie între ce au promis niște oameni și ce au făcut; poate doar la Băsescu ( inventatorul și modelul lui Dragnea) ! Mare păcat!”, a scris Ponta pe contul său de Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.