Ce companii angajează candidați cu studii medii

Polisano, Grawe şi hotelul Novotel din Capitală recrutează reprezentanţi de vânzări, operatori de facturare, maseuri, şoferi profesionişti sau consultanţi financiari.

Compania de audit şi consultanţă BDO Audit angajează un reception officer în Capitală. Candidatul ideal trebuie să fi absolvit cel puţin studii postliceale, să aibă cunoştinţe de limba engleză şi să ştie să opereze în Office.

Xerox România recrutează patru operatori de producție la Râmnicu-Vâlcea. Eşti eligibil dacă ai cunoştinţe de limba engleză, ştii să operezi în Office şi mai ai cunoştinţe de bază de software, de hardware şi de internet. Printre atribuţiile tale se numără întreţinerea şi remedierea problemelor de service cu frecvenţă ridicată a echipamentelor, diagnosticarea şi corectarea problemelor referitoare la calitatea imaginii, operarea imprimantelor şi copiatoarelor de producţie, configuraţia setărilor de procesare a lucrărilor, administrarea seriilor de lucrări, procesarea fişierelor şi tipărirea lucrărilor, informează money.ro

Grădiniţa Marienkafer recrutează o educatoare care să vorbească fluent limba germană. Trebuie să mai ai cunoştinţe de pedagogie şcolară.

Sucursala din Bucureşti a companiei Dumatrucks angajează un mecanic auto. Candidatul ideal are minimum doi experienţă relevantă şi domiciliul stabil în Capitală. Vei fi remunerat la nivel european, potrivit anunţului de recrutare şi vei face parte dintr-un program de formare profesională.

Polisano caută un reprezentant de vânzări în farmacii. Trebuie să ai experienţă în vânzări în domeniul farmaceutic, mai trebuie să cunoşti foarte bine piaţa farma din România şi produsele farmaceutice, să ai carnet de conducere (categoria B) şi disponibilitate la deplasări. Poziţia este în Timişoara.

Grawe, companie a grupului austriac Grazer Vesicherung, specializată în asigurari de viaţă, recrutează un consultant financiar. Eşti eligibil dacă ai minimum patru-cinci ani experienţă în vânzări şi cunoşti piaţa locală a asigurărilor. Jobul este part-time.

City Pharma angajează un asistent de farmacie la Bacău. Eşti eligibil dacă ai absolvit un Colegiu sau o Şcoală Postliceală cu specializarea de asistent de farmacie, ai aviz de liberă practică şi certificat de membru al Ordinului asistenţilor medicali generalişti, moaşelor şi asistenţilor medicali din România. Mai trebuie să ai experienţă de minimum trei ani pe o poziţie similară şi cunoştinţe de operare PC.

Compania de catering Eurest angajează un bucătar şef. Printre atribuţiile tale se numără coordonarea activitatăţii bucătăriei în punctul de lucru din Titu, planificarea meniului, controlarea fiecărei sarje de mâncare din punct de vedere al calităţii şi cantităţii.

Hotelul Novotel din Bucureşti angajează un maseur. Dacă vrei să aplici pentru această poziţie, trebuie să vorbeşti fluent limba engleză şi să ai diplomă de maseur.

Red Hotel Panorama din Cluj recrutează o persoană responsabilă de mic dejun. Trebuie să pregătească şi să servească micul dejun, să gestioneze stocul şi să se ocupe de achiziţionarea produselor. Candidatul ideal vorbeşte fluent cel puţin o limbă străină, are permis de conducere şi preferabil, experienţă pe o poziţie similară.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.