×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 4 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Marţi, 25 iulie 2017, 13:40
EUR (€)
-0.0081 ↘
4.5656 RON
USD ($)
-0.0103 ↘
3.9166 RON
• • •
O vizită discretă
Ce face fiul lui Donald Trump în România

Au apărut primele detalii despre vizita în România a lui Donald Trump Jr., fiul cel mare al președintelui Statelor Unite.

Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a declarat miercuri că a auzit că fiul cel mare al liderului american, aflat în vizită în țara noastră, vânează pe un fond privat din zona localității Singureni din județ.

"Am auzit și eu că fiul președintelui SUA ar vâna în județul Giurgiu și m-am mirat pentru că și eu sunt vânător pasionat și ar fi trebuit să știu în județ un fond care să merite. Cred că vânătoarea se efectuează la Singureni, acolo există un fond privat preluat de o asociație. De unde știu că acolo este pentru că anul trecut au venit niște șeici și au vânat cerbi și mufloni, totul e la țară, e un fond de o sută și ceva de hectare la țară, îi ține în țarc și le dă drumul din țarc și așa se efectuează vânătoarea", a spus primarul.

Edilul a mai precizat că a văzut pe internet ceea ce s-a vânat la partida la care ar fi participat fiul președintelui SUA.

"Deci la Singureni este, pe un fond privat, am intrat și eu pe internet și m-am uitat să văd ce au împușcat, au o poză frumoasă de panoplie cu 80-90 de porci mistreți, cu vreo șapte cerbi, un muflon și nu mai știu ce vânat pe o panoplie frumoasă", a afirmat Nicolae Barbu.

Donald Trump Jr împreună cu fiul său se află într-o vizită în România până joi. Fiul liderului american a venit marți în țara noastră. Presa a relatat miercuri că acesta urma să viziteze mai multe zone, inclusiv Maramureș.

Ioana RaduPublicat Miercuri, 17 mai 2017
5606
 | 4
 | 14
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
moser
+1
a dat caprioarele pa mistreti..uite motiv da mandrie ..noi suntem romani, noi suntem ....
Publicat Joi, 18 mai 2017
+Răspunde
Soros News
+8
.Aiurea, nu s-a dus domne la vinatoare, asta e pentru derutarea inamicului ! Din surse sigure cica s-a intilnit cu ambasadorul rus la McDonald's-ul din Giurgiu, unde in schimbul unui meniu Big Mac a vindut secrete strategice de importanta nationala ! Doamna Hilary a facut deja plingere !
Publicat Joi, 18 mai 2017
+Răspunde
Fake News Inc.
+6
Aiurea, nu s-a dus domne la vinatoare, asta e pentru derutarea inamicului ! Din surse sigure cica s-a intilnit cu ambasadorul rus la McDonald's-ul din Giurgiu, unde in schimbul unui meniu Big Mac a vindut secrete strategice de importanta nationala ! Doamna Hilary a facut deja plingere !
Publicat Miercuri, 17 mai 2017
+Răspunde
observator
+18
Animalele de vanat sunt executate ca la Auschwitz
Publicat Miercuri, 17 mai 2017
+Răspunde
Santa Klaus
+16
Păi s-a deschis sezonul de vânătoare de români,.. Simplu .
Publicat Miercuri, 17 mai 2017
+Răspunde
SOBOLANU
-3
NU COMENTEZ DAR FAPTUL CA A ALES ROMANIA PENTRU EL SI A VENIT SI CU COPILUL INSEAMNA CEVA !!!!!!!!
Publicat Miercuri, 17 mai 2017
+Răspunde
Ingerul Exterminator @ SOBOLANU
+3
Evident ca inseamna!Inseamna ceva RAU!
Publicat Miercuri, 17 mai 2017
+Răspunde
ochi ager
+20
Toti asa zis barbati si mari vanatori impusca niste animale nevinovate tinute in tarc si impinse in bataia pustilor. Ce bucurie sa ai din asta????Inainte barbatii isi dovedeau vitejia pe campul de lupta, nu ca lasii astia de se numesc vanatori...
Publicat Miercuri, 17 mai 2017
+Răspunde
BABA VANGA de la GIURGIU @ ochi ager
+7
Vai de mini si di mini, ce bun crestin ati devenit.!! Ce milostiv sunteti fata de bietele Dobitoace din padurea Singureni.
Publicat Miercuri, 17 mai 2017
+Răspunde
JE SUIS RARINCA
+34
Am fi vesnic recunascatori pe vecie !! domnului Donald Trump Jr. daca la reantoarcerea in tara natala ar lua ca trofeu vanatoresc din Romania pe musteriul Klemn.!! Cu ocazia acestei misiuni !! secrete!!!. De Ghiutanstain bunul Dumnezeu ne- scapat.!! Impaiat , neampaiat poate ne scapa de acest vanat.!! Bafta la vanatoare domnule Donald Trump Jr.!!! Stelu
Publicat Miercuri, 17 mai 2017
+Răspunde
ochi ager @ JE SUIS RARINCA
+5
Traim cu speranta, murim cu nadejdea. Ce s-a schimbat in Romania de cand a venit Trump la putere? Nimic. Trump se ocupa in cel mai bun caz de politica externa cu parteneri de seama, politica externa privind tarile mici se face tot de niste politruci de la dep de stat... Asadar ar trebui sa ne punem nadejdea in noi insine si sa ridicam capul din pamant, sa obtinem lucruri pentru tara noastra. Asta e singura noastra sansa, nu fel de fel de beizadele sau presedinti care isi urmaresc interesele lor...
Publicat Miercuri, 17 mai 2017
+Răspunde
anado tauriga
-8
de asemenea infirm zvonul potrivit căruia, elefantul vânat la Singureni ar fi provenit de la Zoo Băneasa. Confirm totodată, că în judeţul Giurgiu nu mai sunt dinozauri în libertate de cel puţin două săptămâni, când a fost arestat ultimul editat ăsii...
Publicat Miercuri, 17 mai 2017
+Răspunde
Oncioiu Gh.
+21
Raspunsul corect ar fi-Fiul Presedintelului USA face in Romania CE DORESTE EL. Cand ai dupa tine armata americana iti poti permite sa vanezi ce doresti, desi vanatoarea este interzisa in aceasta perioada indirent cine este proprietarul tarcului respectiv. Ca asta e vanatoare cam cum te-ai duce cu pusca la gradina zoologica sa impusti rinoceri. Mesajul pentru popularimea romaneasca este clar-nu conteaza ca vanatoarea in aceasta perioada e interzisa prin lege; fapta se pedepseste cu puscarie, daca esti american poti vana si plisnaii locali si sa-i impaiezi.
Publicat Miercuri, 17 mai 2017
+Răspunde
Ghita Bizonu' @ Oncioiu Gh.
+2
In cazul vanatului in tarc nu exista sezon daca propretaru tarcului isi produce singur "marfa". Este cam ca la abator unde vaca are sezon tot anul ... Sezonul intereseaza numa vanatul liber care creste de capul lui (si nu atat din motive de "protectie" cat de "planificare" adica sa ai ce impusca si peste 3 ani) Ma rpg sunt unii puristi care considera ca vanatul in tarc nu este vanatoare ci parlangerie si unu zicea cu dispret ca vanatoru la tarc ar "da la boboci" daca ar taia cu mana lui un porc (adica sa bage cutitu')
Publicat Joi, 18 mai 2017
+Răspunde
Recomandate
Partidele datornice la stat
Publicat acum 20 ore şi 12 minute
Înțepătura lui Adrian Năstase pentru Dragnea
Publicat acum 3 ore şi 37 minute
Dana Grecu: Vreți să fiți dubiosul meu?
Publicat acum 4 ore şi 29 minute
Voluptatea lacrimii
Publicat acum 19 ore şi 29 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
13 articole/ Actualizat Miercuri, 12 iulie 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
28 articole/ Actualizat Sâmbătă, 22 iulie 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
137 articole/ Actualizat Joi, 13 iulie 2017
Ilie Şerbănescu

După ce, venit la București, l-a pupat pe frunte pe dl Traian Băsescu, dl Jean Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, a mai făcut un cadou strict de tip colonial României.

Ilie ŞerbănescuPublicat acum 17 ore şi 58 minute