Ce face Tolontan după atacul lui Mircea Badea

Jurnalistul Cătălin Tolontan a anunțat că va participa miercuri seară, de la ora 21.00, la Antena 3 la o emisiune la care se va afla față în față cu Mircea Badea, cel care i-a transmis că ar trebui investigat de DIICOT în scandalul Hexi Pharma.

„Mă duc la Antena 3, de care mă despart multe lucruri. Și o fac într-un moment în care Mircea Badea scrie despre „mizeriile demente si eronate promovate de Tolontan și acoliții săi care ar trebui investigați de DIICOT exact ca aia de la Sky News”. De ce mă duc? Pentru că nu disprețuiesc nici un public. Nu împart oamenii în deștepți și proști. Sau în buni și răi. Nu cred că unii sînt superiori și alții inferiori și nu-i privesc diferit în funcție de opțiunile lor politice sau în funcție de posturile TV pe care le preferă. Mă duc pentru că atunci cînd coborîm limbajul pierdem toți și pentru că telespectatorii au dreptul să cunoască faptele din mai multe perspective. Sînt un simplu jurnalist de presă scrisă, gazdele au toate avantajele elocinței și ale charismei TV. Nu am nici un meci, nici o poliță de plătit, pentru mine contează doar informațiile pe care publicul le află. Dacă mîine dimineață, după emisiune, oamenii vor ști mai multe despre forțele care le modelează viața eu socot mi-am făcut treaba ca jurnalist. Iar cazul Hexi Pharma, asta vorbesc probe de necontestat, pe unele le voi oferi în direct, este un dosar despre felul în care statul și-a abandonat cetățenii în fața unui sistem mafiot”, a scris Tolontan pe blogul personal.

Mircea Badea a susținut că DIICOT ar trebui să-i investigheze pe Cătălin Tolontan și colegii săi, la fel ca în cazul Sky News, ei fiind cei care au făcut dezvăluirile cu privire la dezinfectanții diluați. Badea a făcut afirmația în contextul în care teste efectuate de Institutul Cantacuzino ar arăta că dezinfectanții Hexi Pharma erau diluați în limite legale.

”Începe „Esențial”! Nu vreți să ratați ediția asta. Informații exculsive despre Black Cube plus mizeriile demente și eronate promovate de Tolontan și acoliții săi care ar trebui investigați de DIICOT exact ca ăia de la Sky News”, a scris Badea pe Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8501 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.