Ce facem cu oamenii lui Coldea?

În jurul promovatului ofițer SRI, devenit peste noapte pol de influență și putere, s-au adunat nenumărate „insecte” mai mici, subordonați slugarnici, turnători cu vocație, clienți și profitori. Rețeaua profitorilor, ca și cea a victimelor, este de-a dreptul enormă.

Plasa de relații țesută din puterea SRI s-a întins peste instituții ale statului, în guvern, în parlament, în partide, în ONG-uri și în presă, în biserică și chiar la Academia Română. Lozinca „Servim patria” a devenit acoperirea pentru „Ne rezolvăm interesele!”. Mitul și legendele puterii și influenței SRI au cucerit naivi și au captivat nenumărați amatori de legături speciale cu SRI.

Ce facem cu toate acestea? Primul om care ar trebui audiat ar fi generalul Marius Stoica, șeful diviziei de acoperiți. La un moment dat, acesta l-a însoțit pe Florian Coldea la o audiere în Parlament. Fotografia de la o conferință de presă de pe holul Parlamentului în care generalul apare alături de Coldea imediat după audieri o dovedește pe deplin. Omul venise pentru a pregăti protejarea generalului și a serviciului.

 

Ce rol a jucat Cătălin Hideg în grupul de evidență „Acoperiți din zona economică”? Cît de legală a fost numirea lui Sebastian Ghiță ca adjunct  al directorului pentru rețeaua acoperiților din Economie? Poate fi cercetată validarea lui Traian Băsescu? Era în atribuțiile președintelui o asemenea decizie? Cît de legală a fost introducerea personajului în această operațiune a Serviciului Român de Informații?

Oameni din rețeaua Coldea au acoperit toate domeniile. Ce mai facem cu Vasile Dâncu, și el candidat la un post de europarlamentar, după ce l-a însoțit pe Florian Coldea în diverse deplasări și este de presupus că și operațiuni? A predat întîmplător la SRI? Scoaterea din cursă a lui Gică Popescu și numirea lui Răzvan Burleanu la FRF are legătură cu SRI și cu rețeaua Coldea? Dar alegerea rectorului de la UBB sau a rectorului Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul”, Adrian Ivan? Poate fi supusă unei investigații legătura lui Florian Coldea cu Academia Română? Dar prestațiile sale didactice la Universitatea din Cluj și Timișoara, urmate de colaborări ale lui Eduard Hellvig n-ar merita cercetate? Să nu-mi spună mie cineva că soția lui Florian Coldea a ajuns să predea la SNSPA, iar el s-a învîrtit tot întîmplător în jurul instituției, ca la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj și a celei din Timișoara, doar pentru că vorbește o limbă română cu strîmbături, dar sclipitoare și plină de idei șchioape? Pentru că el este un mare strateg în materie de demolat personalități și afaceri prin mijloace de „intelligence”? De fapt, ce facem cu oamenii de sprijin ai SRI din universități și din Parlament, din partidele politice și din instanțe?  Dar cu cei din presă? Și cu Newsweek-ul românesc?

Ce putem citi din reacțiile unor politicieni? Să ne explice PSD-ul și SRI-ul care este conținutul profund din declarația lui Marcel Ciolacu făcută la chiar la Realitatea Plus unde a pronunțat celebrul panseu plin de Bulă-sofie: ”Democrația naște monștri”. Este Coldea un monstru produs de „democrație”? Dar Marcel Ciolacu? Nu cumva am putea să-l includem și pe Mihai Tudose și încă vreo cîțiva? Sau ei sunt produsul monstruos al debilității democrației din țara noastră?

Ce se ascunde îndărătul faptului că Realitatea Plus a  transformat întregul program într-o cascadă de acuze și dezvăluiri legate de grupul infracțional condus de Florian Coldea? Explicația este simplă. Florian Coldea și acoliții săi controlează firma Romprest. Într-un proces complicat, Maricel Păcuraru se luptă să preia controlul asupra Romprest. Despre operațiunea preluării Romprest în care este implicat Maricel Păcuraru și pentru preluarea căruia folosește intensiv Realitatea Plus, vom reveni în zilele următoare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 44

90 de Comentarii

 1. Sa nu uitam leprele din procuratura si instante care ar trebui devoalate si eliminate, pana nu se pensioneaza, ca apoi e greu sa le iei pensioarele de faraoni. Gen Iacob Marius C.tin (fost Anghel de la Mioveni), procurorul umil carat de Cheovesi peste tot, procurorii servili facuti generali degeaba, ori judecatoresele criminale din completele speciale de la curtea asa zis suprema de justitie

 2. „s-au adunat nenumărate „insecte” mai mici, subordonați slugarnici, turnători cu vocație, clienți și profitori”

  Acum vii acasa ! UBB-ul este cea mai buna pepiniera, toti cei care scot capul de acolo sunt din rasa dalmatian. De la tine am auzit, odata, la Tuca, dar te-ai abtinut sa dai amanunte. Turnatoria la romani este ca folclorul, se transmite din gura in gura.

 3. Credem ca cel mai important lucru este : ce se face cu judecatorii care au pus in aplicare comenzile primite!!! Nimic nu este mai grav decat sa condamni oameni nevinovati in baza unor dosare fabricate! Este momentul sa fie desecretizate vestitele „protocoale secrete” si mai ales, sa fie date publicitatii toate activitatile si actele incheiate in baza acestor protocoale! Au fost OAMENI CARE AU DECEDAT! AU FOST SI SUNT FAMILII DISTRUSE! TOTI ACESTI OAMENI AU DEVENIT „LEGUME”! Toti acesti OAMENI au si ei trairi si sentimente! Frustrarile si durerea sufleteasca i-au adus la marginea societatii! Oare cum pot dormi, cum pot inghiti un dumicat, cum pot iesi in societate toti acei care au contribuit sau au emis solutii de condamnare in dosare fabricate! De ce nu se doreste sa fie taiat raul din radacina! Gogoritele cu „judecatori putini” si/sau „autoritate de lucru judecat” nu sunt relevante si nu pot fi acceptate in raport cu raul facut OAMENILOR NEVINOVATI/DREPTURILE SI LIBERTATILE FUNDAMENTALE ALE OMULUI! Ca sa nu mai spunem ca, un astfel de judecator este in continuare santajabil! Si, da, ei in continuare pronunta solutii la comanda(oricand putem proba cu solutia data de un complet de la ICCJ in cauza in care o judecatoare a fost numita intr-un complet de judecata la momentul in care era judecatoare pensionara, iar completul de judecata ascunde nelegalitatea. Dispozitia constititionala este clara „nepublicarea decretului atrage inexistenta lui”! Cum justifica un complet de judecata total subordonat „gruparii de tip mafiot” numirea judecatoarei pensionare intr-un complet de judecata… in conditiile „INEXISTENTEI DECRETULUI”???)! Si avem multe, multe alte exemple! Este momentul sa fie oprita CRIMA SAVARSITA de GRUPARILE MAFIOTE IMBRACATE in ROBA la adresa CETATENILOR ROMANI de RAND NEVINOVATI!

 4. Păi toții in uniformă sunt oamenii lui coldea, Mafia in epoleți, mafia in robă și mafia in sutană sunt la discreția lui.. Plus cireașa de pa colivă și mare parte a presei sunt la ordinele sale..Tot romînu e ticălos, iar coldea și ai lui se folosesc de asta.. In fond nici nu se acceptă, mai ales in politic, borfași neșantajabili.. Deci din start are frîiele și butoanele tuturor la indemînă,.. In astfel de situații ce puii mei faci bre ?? Chemi pe Orban Viktor să-și facă democrație ??

 5. O prompterista se dădea de ceasul morții că ,Coldea a condus nedemocratic! Mai băieți in armata nu exista democrație. Exista regulamente militare care trebuie respectate în tocmai din la timp. Așa gândiți voi libertinilor care nu ați făcut armata. Daca vin rușii,ați festelit-o drogaților liberi!

 6. Daca și Ancuța a coborât în stradă însemna că se îngroașă gluma!

 7. @kopeicaru
  Zi mai apasat, ca nu se intelege. Asta-i una. A doua, esti coldea sau vreo ruda ofensata, ca prea o arzi umar la umar si șold pe șold (PR oricum nu pricepi ce inseamna) cu (editat) asta corupt.

 8. Super slogan „Servim patria” patria fiind acești distrugători ratați ai țării și suflării din Romania?! Sincer, as abrogă legislația cu pensiile nesimțite și ieșirea la pensie la vârsta fragedă între 45-50 ani! Apoi sa vedem ce pi..a mamii lor vor face!

 9. @ Nea Nistorecule contribui și dumeata la programele alea sociale mai vechi, ,,mușchii mei minte nu cere”, ,,noi muncim nu gândim”, ,,numai proștii se-nmulessc”, ai lansat ”colectă publică”, ?

 10. Se mai pot face alegeri in Romania in aceste imprejurari? Totul este plin de CACAT (unii scriu „rahat”,insa asa se vede asa scriem):televiziuni,candidati,guvern,ciolacu.Faptul ca Traian Basescu,Victor Ponta sau securistul ala unsuros de Tudor Pacuraru continua sa apara la televiziuni ca invitati de onoare,inseamna ca sistemului instalat in 1989 i se cam filfîie de toata vinzoiala actuala in legatura cu SRI si de toata Romania si de tot ce vreti.Au si sprijin american,vezi ca.

 11. Abuzurile grupului Florian Coldea nu se referă numai la afaceri și justiție. El a falsificat trecutul și prezentul în favoarea nulităților pe care le sprijinea. Băsescu și-a lovit rivali cu procedee coldiste. Viața culturală, academică, politică s-a mutilat. Tocmai în condiții de libertate, Remus Pricopie e în brațele lui Coldea, Ion Aurel Pop i-a făcut pe Coldea profesor univ. la UBB, și pe Dîncu honoris causa. Tot aici rectorul Daniel David îi acordă diplome lui Eduard Hellwig. Pirtea îl face profesor pe Coldea, după ce univ.Timișoara dă doctorat plagiat lui Kovesi. Nu cumva să scape ocazia. Niciodată degradarea universitară nu a fost mai penibilă.

 12. Oamenii părăsesc sistemul (oricare ar fi acesta) însă relațiile râmân, care este noutatea?! Anca Alexandrescu se vrea penibilă cu orice preț, a mers după Coldea pentru a-i pune o întrebare la care știa că nu i se va răspunde, wow, ăsta-i … Clubul de Presă, la propriu și figurat! Off-topic : ‘atribuția’ se va întoarce la bază.

 13. II dam afara pe toti oamenii lui Coldea si le confiscam diplomele si doctoratele ; urmeaza o rascoala taraneasca,plus Nationalizarea mijloacelor de productie si trotinetelor electrice

 14. „Super slogan „Servim patria” …”

  Servim patria … la popota, Patria si Capitanu’ !

 15. 1.lustratieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  2.amanarea alegerilor pt septembrie o atacu ceșe prezidentiale
  3. justitia -interes nationalsi probemă CSAT,de securitate si siguranta a Cetatenilor

 16. La 11.10 am postat următorul comentariu care nu a mai ajuns la Cotidianul. Oare de ce?

  Rotația cadrelor din 1989 s-a făcut cu celebra zicere: – Mircea, fă-te că lucrezi! Acest blestem a căzut peste tot ce a urmat de la acel moment. România, cel mai rus stat din Uniunea Europeană, se face că este stat de drept democratic, dar în realitate este stat de drepți oligarhic militarizat și cleptocratic.

  Se discută despre Coldea, fără a se nominaliza măcar un singur nume de judecător sau de procuror care și-a încălcat jurământul și care a vândut justiția Securității. CSM, această grupare dubioasă de iubitori de infractori se face și el că lucrează de câteva săptămâni. Ei nu au auzit nimic nici de fii vrăjitoarei Sidonia, nici de cazul 2 Mai, nici de optimizarea coldistă a dosarelor, nici de câmpul tactic, nici de dosarul revoluției, nici de deciziile CEDO sau CJUE, nici de nimic. Totul e minunat și superb la CSM! Ocazional ne bagă pumnul în gură când îndrăznim să vorbim ca în cazul Gheorghe Ursu – altă dovadă de securism la cel mai înalt nivel. Eu nu înțeleg de ce se mai numește „consiliu” când în realitate este cazarmă. Numele corect este Cazarma Superiorilor din Magistratură, ce atâtea consilii, când ordinul se execută, nu se discută?

  Așa pățești dacă te faci că faci democrație cu minerii, societate civilă cu ofițeri în civil și justiție cu securiști cu epoleți pe sub robe.

 17. am epuizat subiectul asta cu multi ani in urma… n-am chef sa-l reaiu, sa ma repet… pentru multi vine vremea regretelor… pentru ca asta au ales…

 18. A început samba de alegeri.Coldea&CO. joacă pe cont propriu de multișor și sloganul lor are un pospai de sens,”patria” din care se servesc fiind un soi de vacă a lor lăsată să pască „verdeață” din varii bănci pe care o mulg ei în folos personal.Odată scoase otrepele astea de la țâța patriei, probabil că se va înfige UE acolo.

 19. @ ,,În jurul promovatului ofițer SRI, devenit peste noapte pol de influență și putere, s-au adunat nenumărate „insecte” mai mici, subordonați slugarnici, turnători cu vocație, clienți și profitori. Rețeaua profitorilor, ca și cea a victimelor, este de-a dreptul enormă.”

  Deci, nea Nistorescu, un spirit grijuliu cu natura, își pune problema și despre ,,insecte” mai mici, de pe lângă influență și putere , ?

 20. Caracatița de masoni și se🌈ici prin care Li🌈icul DemonRat Belicos trage Colonia Eșuată la edec !
  Sau CONSILIERII STRĂINI au dormit în NĂDRAGII DE COWBOY (cu franjuri) în timpul lu’ Coldea ? măR😜g …
  ■]RumburKK- StatMajoriZdu GărZilor Patriotice Tulcene -RumburKK[■

 21. La noi în țară n-a existat niciodată decât democrația hienelor comasate în jurul hoitului statal și în jurul carcasei populare dezmembrate. Oamenii lui Coldea, adică hienele subordonate hienei Alfa, adică generalul infractor, stau acum precum pițigoii ce se agață de gardul Puterii, doar, doar, or scăpa de lama sabiei nivelatoare în Sistem. Pot să stea liniștiți, căci doar cei foarte expuși faptic și mai ales documentar vor păți oarece stricare din partea Justiției românești selective, care e ca ploaia, udă numai pe cine n-are umbrelă!

 22. Ma intreb daca LCK-ul nu a vrut sa exporteze modelul si in alte tari.

 23. Cauza degradarii profesionale si morale in randul institutiilor statului roman, in guvern, agentii, ministere, prefecturi, etc o reprezinta aparitia „facultatile” private gen Spiru, Ecocivica, Bioterra, etc,etc. Acestea au dat diplome la toti interlopii, analfabetii, sculeri matriteri, manichiuriste, vanzatoare la alimentara (onor acestor meserii )etc. Pe acestia si pe neamurile lor ii vedeti acum in toate institutiile de stat cu lefuri nesimtite, prea nesimtite.Apoi lipsa de educatie din familie, lipsa de cultura plus lipsa de moralitate a BOR care prin comportament nu da un exemplu tinerilor, copiilor. Nu mai este nimic de facut. Rromanistanul e la pamant!! Poate ar trebui desfiintate aceste fabrici de diplome si revenit la sistemul serios de invatamant, de stat, cu profesori seriosi.

 24. Este scos tap ispasitor ca sigur nu va face o zi de inchisoare, nu-si va pierde dreptul la pensia speciala.
  A inceput inainte de alegeri.
  Sa se stinga in mod subit dupa acoperit de ce altele mai scot ei.
  Oamenii lui Coldea nu au fost sau sunt platiti de Coldea sunt din sistem. Ai sistemului aparent lucreaza in mediul privat. Reteaua Coldea de fapt reteaua sistemului. Dupa Basescu s-a schimbat ceva, au venit 10ani de ghinion sa vina guvernul meu ard spitalele. N-au mai fost demisii n-a fost nimeni tras la raspundere, partidele fost comasate. Personajul Piedone face valuri in defavoarea sau in favoarea cui, se va vedea dupa alegeri, cine l-a pus. De fapt toti sunt mana-n mana securisti, politruci intre ei, accidental se mai cearta, se mai afla dedesbuturile ce afaceri au facut. Ciolacu, Tudose, Grindeanu, Danca, Ciuca toti sunt in relatii de amicitie cu nevazutii, cine stie de ce natzii sunt.

 25. „La 11.10 am postat următorul comentariu care nu a mai ajuns la Cotidianul. Oare de ce?”

  Tuasu Antonel Mugurash ROG a platit taxa de protectie: nu te iei de mine, nu ma iau de tine !

 26. Golaneli si golani tradatori marca regimului JO. Nimeni si nimic nu vor mai putea repara distrugerile si tradarile la care a fost supusa tara (adusa in situatia de datoare vanduta si jefuita ca-n codru – tocmai de cei care trebuiau sa o conduca si sa vegheze la siguranta ei) si poporul umilit si buzunarit de gasca JO & Co, ce mi-s camatari ce mi-s clanurile cu sigla si institutii statului – transformate in instrumente de presiune si cu rol de paravan a jafurilor institutionalizate.

 27. Cred ca este usor de probat metodele prin care acesti derbedei au distrus multe firme ramanesti in folosul unora straine ( produse chimice ,farmacie , aluminiu , cupru etc ) Incadrarea juridica este simpla : Codul penal Cap.TRADAREA art. 391 lit.b) si c)
  Fapta cetăţeanului român de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizaţie străină ori cu agenţi ai acestora, în scopul de a suprima sau ştirbi unitatea şi indivizibilitatea, suveranitatea sau independenţa statului, prin:
  b) subminare economică, politică sau a capacităţii de apărare a statului;
  c) aservire faţă de o putere sau organizaţie străină;
  Dosarul sa fie repartizat ,, aleatoriu ” spre solutionare doamnei judecator Camelia Bogdan ,care , in acest caz , poate sa dea sentinta maxima de 20 ani .

 28. Cum spunea Bob Dylan (ala care i-a suflat, in mod nedemocractic, Nobelu’ lui Cartarescu) : „VREMURILE SE SCHIMBA” !
  Noul „sultan planetar”, Elon Musk s-a apucat de „perestroika” si a inceput sa trimita oamenii lui Mosh Sorosh, pe banca de rezerve.
  Dupa madam Nuland, aia care a facut parada modei la Bucuresti si ne-a prezentat „Victoria’s Secret”, a urmat Mosu’ Schwab retras din postul de director executiv al planetarilor, pe motiv de incontinenta urinara. Acum, dupa ce l-a bagat in buzunar pe Trump prin, cum spunea Don Corleone, „finantare si protectie legala”, omul se pregateste sa mature liota de insecte „soroshpane” din Europa.
  PS: Continuarea intr-un editorial viitor.

 29. „Nimeni si nimic nu vor mai putea repara distrugerile si tradarile la care a fost supusa tara”

  Canta la alta masa, dupa ce te plangi tu, Romania nu trebuia sa mai exista de la Mita Bravu, omorat de huni. In 10 nu vei mai recunoaste aceasta tara, prima la harniceala din UE. Doar sa nu fie condusa de opozitie: USR, Betia de Dreapta, AUR sau UDMR.

 30. Sub obladuire acoperita de la atata „servit patria” criminalitate, infractionslitatea, violenta toate au explodat.

  Cine fura un milion si-l da inapoi este facut scapat de stat. Justitia plina de judecatori santajabili, securistii sunt parte in parte cu clanurile mafiote, inclusiv sefii din partide politice.

 31. Ce facem
  cu
  FBI-ul
  ?

  Ar fi intrebarea correcta !
  Despre USA si morala ei … mda 🙁 … a mai ramas
  din cauze de LOBBY evreiesc si bani-dati-politicienilor-si-campaniilor-lor
  (asta-i defectul DEMOCRATIEI ca ideologie = e „aplicata” pe banii OLIGARHILOR -> depinde de banii celor care-i fac propaganda !)
  despre USA doar atat …deja, MONDIAL au inceout bsa fie izolati impreuna cu ISRAELUL din cauza
  GENOCIDULUI condamnat evreilor de ONU ! 🙁

  QUO VADIS USA ? … te lasi cumparata pe suma mica : 30 de arginti !
  LUMEA VEDE CE FACI … pentru ca nu-s toti „crestini-oribiti” pe lume !
  de la evreii
  de aceea … BRICS ! 🙁

  (spun cu mahnita trisstete ce constat mondial … USA se auto-izoleaza si devine sperjura PENTRU pacatele Israelului desi …pierde OPEC-ul si prin asta va renunta la Israel ca la un cap de pod ne-mai necesar ! LACOMIA e a-morala ! USA vedem in PIB si scaderea lui la nemti …isi devora/canibalizeaza „aliatii” ! )

  GERMANIA poate dupa efectele exploziei NORDSETREAM si ale SANCTIUNILO BUMERANG spune:
  – Doamne fereste-ne de aliati (USA) ca de dusmani (RUSSIA) ne pazim noi !
  IPOCRIZIA DEMAGOGA a USA se trage istoric COLONIAL din PERFIDIA … ALBIONULUI ! 😐

  PUP ! 🙂
  SHALOM ! ❤️

 32. Dar ce faci cu toata caracatita din SRI, procuratura, guvern, etc?..pt inceput trebuie desfiintata legea care permite oamenilor si Servicii sa faca afaceri…apoi ii dai afara pe toti cei corupti si dai reset/restart…

 33. Haideți să fim serioși și să recunoaștem că democrația naște monștri ,nu numai la noi ,cel mai bun exemplu e licuriciul transatlantic cu democrația haosului unde îi întâlnim pe Biden și pe Trump ,în comparație cu care Stan și Bran sunt rupți in fund.La noi începem cu Băsescu ,care a făcut posibil sa existe Coldea ,Keovesi,Macovei.Mergem mai departe și îl întâlnim pe Belfer ,care la rândul lui nu a găsit pe nimeni mai bun decât Orban ,Câțu Ciuca și după toate astea nu poți să spui că democrația naște monștri cum a spus Ciolacu? E ceva greșit? Eu zic că nu .Daca ar fi spus așa ceva G4Media ai fi zis ,uite mă câtă dreptate au aste ,ori Tăpălagă,Turturica ,CTP,Chistorescu etc.

 34. Cei doi binomisti au fost alesi sa conduca dupa nevoile lui Basescu, adusi de el fara concurs pe pile. Basescu a fost un turnator inainte de 1989, ce putea sa alega uniinde valoarea lui sa-i reprezinte interesel. Laudatorii binomlui ai lui Coldea si Koveso erau si laudatorii lui Basescu, si obiectivelor lui Soros. In ultimii ani de mandadete Iohannis sa nu deranjeze afaceri din plandemie #rezist au uitat sa mai reziste. Afacerile cui erau cu vaccinuri masti izolete si alte obiecte total nefolositoare. Cine erau cei mai aprigi sustantori ai incuiatului in casa, izolarii impinse la extrem de fanticii plandemiei, reteaua care se reprofilase din rezistat in incuiat cu armata la use. Cine a scos profituri uriase, cu materiale sanitare care zac nefolosite, pana la expirare ca vacinirile?

 35. Haideți să fim serioși și să recunoaștem că democrația naște monștri ,nu numai la noi ,cel mai bun exemplu e licuriciul transatlantic cu democrația haosului unde îi întâlnim pe Biden și pe Trump ,în comparație cu care Stan și Bran sunt rupți in fund.La noi începem cu Băsescu ,care a făcut posibil sa existe Coldea ,Keovesi,Macovei.Mergem mai departe și îl întâlnim pe Belfer ,care la rândul lui nu a găsit pe nimeni mai bun decât Orban ,Câțu Ciuca și după toate astea nu poți să spui că democrația naște monștri cum a spus Ciolacu? E ceva greșit? Eu zic că nu .Daca ar fi spus așa ceva G4Media ai fi zis ,uite mă câtă dreptate au aste ,ori Tăpălagă,Turturica ,CTP,Chistorescu etc.

 36. Dle Nistorescu, NU mai avem ce face cu acest cancer generalizat care a patruns in toata lumea politica romaneasca..
  Nu vad nici o sansa, nici o solutie sa mai scapam de acest cancer, e un cancer generalizat, avansat, deci NU avem sanse sa scapam…
  Pariez ca toata vanzoleala asta cu Coldea si oamenii astia va fi un mare fâs… asa cum au fosta atatea si atatea alte „cazuri”… nici unul NU va plati in nici un fel..
  Peste cateva zile, alte „cazuri” Coldea sau Spitalul nu stiu care vor aparera si ecranele TV vor fi pline cu alte si alte „cazuri”, asa cum vedem de 34 de ANI…

  Sotul meu, la 71 de ani, se lupta cu un cancer la vezica urinara, descoperit in faza incipienta si cu bani multi si NOROC de la Doamne Doamne e bine, dupa aproape 3 ani de tratament modern, inovativ, la un spital privat de top.. tratament care costa zeci de MII de Euro…
  Deci, noi avem o mare sansa cu acest cancer… sotul meu are sanse sa scape cu bine, sa traiasca inca multi ani, spun medicii…ne rugam la Doamne Doamne sa aiba noroc!
  Din pacate, Romania NU are nici o sansa sa scape de cancerul asta numit: coruptie, clientelism si mai ales lipsa oricarei urme de morala la politrucii analfabeti care conduc tara ajunsa vai de mama ei….

 37. @ BATRINUL – Mosule , Incepe cu ILIESCU cum ar fi corect . Daca ai putin obraz ! Dar e slaba speranta !

 38. ..teribilul Basescu.., are dreptate Predoiu. Numirea lui Coldea a fost un act inadmisibil. In zona asta atat de sensibila, nu este permis sa faci experimente si sa actionezi pripit. A incalcat toate cutumele serviciilor secrete. El insusi (B) fiind teribilist..
  Comportarea lui C, dupa trecerea in rezerva (cat timp a fost pe functie nu existau decat zvonuri ..), nu a fost conforma cu functia pe care a avut-o in stat. Intr adevar un bisnitar ordinar, un repetent in anul 1 la politehnica, un absolvent dintr a 2 a incercare la scoala lor de ofiteri.. si atunci cu proptelele lui unchiu..
  ..ce o fi vazut Basescu la el? cred ca pe el insusi, la tinerete, fiind intr un exercitiu de admiratie..

 39. „Facem un partid nou,SUVERANISTO/ROMÂN”

  Gresit, polonezii au dat solutia imbatabila intr-un regim militar in stare de urgenta: „SOLIDARITATEA”. Dar asta nu merge la un popor caracterizat prin INDIVIDUALITATE ! Nu mai ascultati pensionari rezervisti cu AKM-ul in cap sau, mai rau, in mana.

 40. Astia din presa dreapta nu mai putea cu tinutul in case, mascarda, in timp ce guvernul de dreapta statea cu sticla si trabucul in sediul guvernul.
  Forta dreptei vine sa salvezevde PSD si PNL. Au uitat cu cine se pupau.
  Cine ii tot lauda pe astia si pe ala cu „Cîțu Președinte”. Iohannis presh in fata stapanii sa-i dea si lui un job de dat din gura dulap vorbitor la Bruxelles. Cine il lauda dulapul pana sa-si strice relatiile cu oamenii lui Soros, sa-i „insoare” pe Ciuca si Rares Bogdan cu Tudose si Ciolacu, parinte1, parinte2, parinte3, parinte4… se comasau si cu Dragnea pentru jobul NATO sinPonta. Ce i-a mai laudat presa de drepta cu ep0leti pe ei i-a durut in comasare

 41. Ce facem cu oamenii lui Coldea?Buna întrebare, va răspund eu, cum se face de obicei pentru a evita pe cat posibil un răspuns și ca un semn de apreciere și de lauda la cel ce a pus întrebarea asta atât de inteligenta.
  Mai oameni buni după ce am investit atâta in el și în gașca lui eu zic sa ne purtam frumos cu ei că nu știm când se ivește un moment când o să avem nevoie de iar de ei.
  Între timp cat sunt pe pauza îi mai trimitem la niste cursuri de perfecționare ,că avem mai multe posibilități și începem cu frații Tate aste făceau cursuri de orice ,de era mai mare concurență la ei la admitere decât la medicina.
  Apoi îl ducem la policalificare la
  Nuțu Cămătaru unde poate să învețe să îmblânzească leii că asta nu se preda la Academia Sri din câte știu eu.
  Posibilități sunt multe și Coldea asta și ortacii sunt doritori de noutăți.Si așteptam momentul prielnic care poate fi chiar mâine că nu găsești un Coldea pe toate gardurile.

 42. Mda,..Parole, parole, parole,.Ce ar fi ca de 1 Junie să iasă tot poporul la o demonstrație spontană pentru pace și contra corupției ?? Or fi dispuși nemulțumiții să iasă din pijama și papuci ?? Sau las că merge ș-așa,.. E cam ora 12,.Pe urmă,.. nu știu de ești pe lumea asta..

 43. Intrebarea corecta ar fi:ce fac oameni lui coldea cu romani-Romania?

 44. vai dom-le maestru , ce Intrebare ….

  Cum adica ?
  Ii pupum in coor pe toti cei inregimentati la Noua Seku ….ca sa ne fie bine , desigur…..

 45. Cristoiu: dosarul e subtire.
  Intrebare: ai vazut dosarul?

 46. exista in cartea Putrea Umbrei o descriere care suna in felul acesta: era vorba de coldea si examenul pe care l-a dat cu Aurel Rogojan care il tot dadea afara din clasa si coldea nu intelegea de ce… dialogul suna astfel:
  -Si cit a luat dupa aceea la examen?
  -Aurel Rogojan: nu mai tin minte, realmente nu mi-a retinut deloc atentia prin altceva (il daduse afara din examen pina si-a pus sosetele 😀 ). Ulterior, in anii 2005-2006, m-a surprins cit de superficial realiza nevoia de legalitate si a conduitei informative reglementate. M-a convins, dupa o discutie pe un subiect profesional de rigoare si acuratete ca sufera de anomie incurabila si ca va distruge sistemul valorilor constitutionale pe care este fundamentata activitatea SRI. Imediat ce si-a consolidat pozitia a decretat: „De azi inainte avem avem o singura regula – nicio regula”.

 47. va tot spun ca psihopatii sint la putere… tot lidershipul militar, economic, politic religios este COMPROMIS!!!! toti, fara exceptie sint niste terminati… tot ceea ce putem fae este sa le refuzam iluzia pe care vor sa ne-o vinda ca si realitate. ajunge cu secretele si minciunile!

 48. Adevărat ai grăit!
  Bătrânul îți mulțumește!

 49. Ce intrebare infantila , ce facem cu… Pai ce sa facem , asteptam instructiuni de la embassy ! Cum a fost cu Petrov in 2012 , la rfrdm , a venit coana Victorita N. si cu Philip G. si au zis ‘mucles , e asa cum spunem noi’. Si asa a fost . N-a mai fost vreun miting sau vreo caraiala , nimic , au facut pipi pe votul nostru si aleluia ! Batu-i-ar Dumnezeu de lichele cu ifose !

 50. bun, coldea se duce singur? nu trebuie insotit de kovesi si macovei? m-am saturat de cite ori am scris moarte DNA… moartea acelui spirit imputit si grobian, de putere mizerabila si primitiva…

 51. Cei ..”30 de arginti” nu se pot confisca: ne aparțin!

  Deținem recordul, doar shtii asta.

  Shi da, vor dispărea privilegii.

  Nimeni, nu îi poate motiva să trăiască, _atâtea cohorte existente!.
  Eventual, în ,,motivarea studierii Universului”..

  Exterminarea e doar manipulare.

 52. …problema nu sunt oamenii lui Coldea, marea problema e ca toata Romania,orice misca e sub controlul securitatii antiromanesti..
  Din 89 pana acum totul a fost o minciuna,toate alegerile fraudate,acest sistem securist a condus tot absolut tot..
  Pana nu e taiat acest abces al societstii romanesti,Romania continua sa se indatoreze ,sa vanda tot cei romanesc si sa traiasca in mocirla minciunii securiste..
  Alegerile nu au nici un rost cat securitatea anti romaneasca cknduce tot..

 53. Dragă Maestre, dvs vă mai aruncați ochii pe comentarii? Mi s-a uscat gura! În 89′ Securitatea si’a împușcat în cap proprii cetățeni și si-a luat țara înapoi! Ce Dracu e așa greu de văzut? Încă din 89′ ăștia ne conduc! Coldea & asociații sunt niște insecte nevaloroase! Sistemul SIS-TE-MUL e putred, e securist! Examene pe funcții, eliminarea politicului în numiri în Administrația Publica, aista’i Penicilina! Dvs sunteți uluit, siderat de Generalii SS? Rahat in ploaie, ei nu este oameni, nu are testicule, penis, maț de umplut, case, vile de locuit? Nu trebe bani? Dacă dvs erați în MOSSAD peste 5 zile pasteati capre în deșertul Negev! Totul e la „virgulă” in România, de la Șefia BNR, Ambasadori, șefi la CCR, generali în SRI, SPP, SIE! Totul e ceas elvețian! Nu am câștigat o banală licitație prin SEAP( Sistemul Electronic de Achiziții Publice) eu fiind Dealer de Utilaj? Șpagă 20% din contract? Maestre, ” încă” din 89′ România „aparține” economic, politic, juridic, medical la Burghezia Securista Bugetară! 35 de ani ati dormit „Somnul cel de Moarte”?

 54. Dacă știi care sunt pericolele și de cine sunt ele ” generate”, te mai poți apară, dar ca să belești ochii ca bou’ la Latrinele Varanului, ești victimă sigura! Ei miliardari, tu sărac, ei veseli, tu trist, ei la umbră, tu la soare! Cum zicea Adrian Păunescu, citez: Sperma ta dar speri degeaba, adică Speri mata dar speri degeaba! Burghezia Securista Bugetară ne-a luat și calciul din oase! Mai are ca să ne ia și zahărul din ceai! Sus binomul PSD-PNL că tare iubește el România, pe săraci, vaduve, copii cu cancer!

 55. @Zalmoxis:
  “il daduse afara din examen pina si-a pus sosetele 😀 “
  Draga zeu gângurind, proaspăt spălat și împachetat,
  Mai jos de apexul concavei, Coldea si valorile aproximative, nu e decât trădarea.

 56. Daca Coldea trage sertarele ,mai mult de jumatate din toti astia cu fudulii mari din Romania pot sa isi faca dejea testamentul.

 57. Buna intrebarea : ” Ce facem cu oamenii lui Coldea ?” Se aude printre piuituri , pocnete , piriituri ,etc o voce slaba de la „Radio Erevan” soptind duios : ” Ii reciclam”. Ce nu ati auzit de omul” multilateral dezvoltat” al lui Ceausescu ?Acum ii gasiti pe toate drumurile , mai ales de cind avem ” Rominia educata” !

 58. …securitatea functioneaza pe principiul lasa-i sa urle, noi ne facem treaba..
  Asa au functionat de la 89 pana acum
  Sistemul securist conduct absolut tot..
  Greu de schimbat ceva..
  Dar…
  Daca romanii ies on strada si strig la licurici ca s-au saturat…cred ca se mai poate schimba ceva…sau un razboi civil…dar cu cine

 59. „tratament care costa zeci de MII de Euro…”

  Poate asa ne trezim, ca in imnul national, dam pe moarte mai mult decat pe viata. Multa sanatate !

 60. Putem vorbi de oamenii lui Astalos. Coldea este si el unul din oamenii ajunsi in SRI pe cararea batatorita de cei retinuti in noua securitate de nashul noului SRI. Astalosh a epurat masiv vechea securitatea de toti cei banuiti a nu fi fost de partea ‘revolutiei’ adica cei care au refuzat sa-l tradeza pe Ceausescu. Si-a adus apoi masiv oamenii lui de incredere, mai toti culesi din judetele vestice. Ce au facut acesti baieti care prin natura serviciului trebuiau sa asigure securitatea interna a Romaniei s-a vazut. In 34 de ani s-au subtilizat (zic unii) 200 de miliarde de dolari.

 61. @NeSemnatule,
  SOLIDARITATEA?
  Walessa?
  ȘTII CINE a fost „Bolek”?
  Semnase, NU ca tine, la Lubianka …
  De ÂND am am lipsit IO de la „Cursuri” s-au îmProstitără, dar RAU, TOȚI Commentacks

 62. Portocala nu era de capul lui, Coldea nu era de capul lui. Coldea nu era capul retelei cum si Iohannis era presedinte cu numele, clanul binomist de paraditori mercenarii unor interese straine globaliste. Cum pot sa prospere o gramada de entitati straine, romanii falimentati si fortati sa plece afara de statul interlop.
  Cine sunt interlopii acaparatorii puterii inca din 1990, ce activitati interlope fac ei nu e vreo noutate. Au trecut de sub steagul URSS sub steagul euro-atlantic.

  S-a ajuns atat de rau de-a dat pe dinafara incat sistemul si-a vomat continutul, materialul din care e construit.

 63. Nu m-ati publicat…Ce facem cu media??? Ce facem cu Geoana si familia lui si a sotiei lui cu dosarele lor de coruptie? De cateva luni podcastarii ”celebrii” il au ca invitat pe Geoana! Pe Geoana???. Romani treziti-va din manipulare! Prezenta lui Geoana in media va ajuta sa cerneti podcastarii in slujba serviciilor de adevaratii patrioti. Toti care l-au avut ca invitat sunt pe lista rusinii in slujba serviciilor. Ma publicati Domnule Nistorescu? Sau sunteti si dumneavoastra pe aceasta lista?

 64. Ostașul în slujba țării nici ca să spele Latrine de rahat uman nu e bun, d”apoi ca să conducă o țară! Simbioza gazdă-parazit merge ceas elvețian la ostașul în slujba României! Ăsta mai scrie o carte dedicată României? El nu a trecut de fraza: Ana are mere! Ce are în mână Ana, mere sau pere? Ridicolul este absolut în România! Șanse de însănătoșire zero tăiat în optzeci!

 65. Bărbați adevărați, cruci de Bărbați dedicați țării noastre scumpe numită pompos Gradina Maicii Domnului! Oameni dedicați studiului, cu frunțile încrețite în biblioteci, cu coatele jupuite până la os în poligoane! Patrioti gata ca să moară pentru țară! Să nu fii mândru de spuma, crema României? Să nu fii mândru că ești roman?

 66. Cum ce facem? Elementar dragul meu Watson! Șefi la Nuclear Electrica în CA, 2 ore pw săptămâna, 15 000 de Euro net lunar, Ambasadori, șefi la CCR, Curtea de Conturi, tăietori de frunze la câini pe 10 000 de Euro net lunar, pensionari la 47 de ani pe 37800 de lei net lunar! Doar nu la brutărie, agricultură, industrie pe 389 de Euro lunar plus Bonuri de masă! Acolo să le putrezească oasele la Talpa Tării! Acolo e de ei, jeg, rugină, praf….

 67. Nerusinatilor il bagati pe Dancu in noroi… El, care a avut bunul simt de si-a dat demisia din functia de Ministru al Apararii din cauza lui Iohanis…

 68. RETEAU LUI COLDEA CUPRINDE ,SECURISTI, POLITICIENI, JUSTITIARI, POLITISTI, MAFIOTI DIN TARA SI DE AFARA……..

 69. O sa-i dea la Spatii Verzi o saptamana sa dezgroape mortii, apoi o sa fie liber

 70. ION CRISTOIU ARE SARCINA DE A-L OCROTI ATAT PE CLDEA,RESTUL ASAZILOR GENERALI NUMITI DE SECURISTUL BOLSEVIK BASESCU SI CARPA CIOLACU DE ACEIASI EAPA CA SI COLDEA ET COMP!CINE L=A ALES PE CIOLACU ? CINE I=A DAT BACUL UNUIA ARE ARE DOAR 38 ANI?CINE LA NUMIT PRIN TELEFON SEF AL PSD ?ACEST (editat) SE VREA PRESEDINTE !

 71. Idea crearii firmelelor acoperite a fost pusa in practica si realizata de Gen.Traian Ciceu si Gen.Victor Marcu ,ambii decedati inca din anul 1992.
  Nu este greu de verificat existenta acestora ,dar nici usor, trebuie doar vointa si decizie politica din partea parlamentului, nu a guvernului,si nici a presedintelui.
  Existenta ofiterilor acoperiti ,daca slujeste intereselor securitatii statului nu trebuie sa deranjeze pe nimeni ,atata timp cat fiecare cetatean care traieste pe teritoriul Romaniei respecta legile ,indiferent de funtia ocupata si avtivitatea desfasurata

 72. sunt bife = brese serioase de securitate nationala : toti fura si suntem farimitati ca industrie si eliminati treptat ..pana la faliment!
  daca au ajuns sa dea in sri … pana la faliment .. e foarte putin!

 73. va rog frumos luati mizeriile peneliste de pe site! mint, fura, inseala!

 74. URGENTA NR. 1 =amanarea alegerilor, curatirealistelor de primri si europarla,entari, consilieti si presedinti de consilii.

  SE SESIZAZĂ CINEVA ?JUSTITIA? PARCHETUL? DNA? CSM/ AVP? CNSAS?PARLAMENTUL???VACANTA ???

 75. Culmea umilintei:

  – Sa-l ascult pe generalul Iliescu si sa realizez cat de naiva am fost.

  – Sa fie judecata LCK de DNA

 76. Cei care s-au comportat la putere făcând tot felul de potlogării sunt produsul unei democraţii prost înţeleasă.Îs al naibii de mulţi că nici nu-i mai poţi pedepsi că n-are cine.Aşfi tare curios să ştiu dacă mai funcţionează vreo instituţie din ţara noastră în mod corect,aşa cum ar trebui.

 77. Omul prin definiție își dă sufletul, viața, existența pentru o cauză nobilă! Porți sau nu haine militare, scopul e salvarea țării tale! Dar să scuipi haina Militară, să scuipi jurământul pe Biblie, să furi România ca ultimul potlogar e de neînțeles! Fiind și general/generali SRI? Lăcomia este peste iubirea de patrie, popor, copii, părinți, bunici, cei nevolnici, cei cu boli cumplite? De aia a murit jupuit de viu Mihail Viteazul de valonii generalului Basta? Ăștia jupoaie România de resurse, de viitor! O depopuleaza la nivele/ niveluri nemaiîntâlnite în Istorie! La A3-CNN veselie, râsete, viață dulce! Veniți și luați Lumină de la Părintele Profesor Argatu Voiculescu Dan, monah de la Sf muntele lui Venus!

 78. Maestre, în zonele sărace din România, psd-pnl este cel mai iubit, sare de 90% intenție de vot! La Bârlad candidatul profesorului universitar paroh Argatu Voiculescu Dan, partidul PUSL, a fost arestat pentru corupție! Ce naște din pisică șoareci mănâncă, ce vezi la Dan Voiculescu ( furaciune), aia faci, doar nu te duci în salopete jegoase cu ulei pe minim pe economie! Ehei, ehei, dragostea de muncă și dragostea de țară, cuvinte de dânșii inventate! Psd-pnl în fruntea Bucatelor gustoase, în fruntea zecilor de miliarde de Euro pentru Eternitate, E-TER-NI-TA-TE in România, țară depopulata, țară fără viitor, unde se nasc mai mulți copchii în Diaspora decât în Gradina Maicii Domnului! Cui ii mai „pasă”? Nimănui, pustiul, deșertul, colbul uitării..

 79. PRIMA DATA ar trebui ELIMINATI : acoperitii si ziaristii mercenari din Presa romaneasca .

  Acestia au intoxicat si scarbit populatia romaneasca de aprox 20 ani incoace .

 80. Până ce ne gândim noi „ce facem cu oamenii lui Coldea”, s-ar putea să ne crucim când vom vedea ce pot face ei cu noi, mai binezis din noi, sau și mai exact din Țara asta !
  Salvarea ar putea veni din partea celor din rețea, mult mai mulți decât cei care sunt din gașca coldistă, dar asta nu se poate face fără influența unei alte puteri străine de nivelul celei care a creat-o pe cea din această tristă poveste națională, adică UE și SUA, iar singurii care ar putea să se ridice, mai bine zis coboare la nivelul lor 😉 ar fi Rusia , China, sau amândouă, dacă se împacă încă ceva vreme !
  O fi mai bine , sau mai rău, pe termen lung numai Bunul Dumnezeu știe, dar pe termen scurt, pe încă vreo 500 de ani , cu siguranță că vom fi mai câștigați decât cu actualii !
  După cum vedeți n-am amintit nimic de cei care e vrei, nu vrei, poartă cea mai mare vină pentru actuala situație catastrofală nu numai de la noi, ci din întreaga Lume ! 😎

 81. ce sa facem dom’ Storescu?
  -aia sint militari
  le dam alte…indrumari.

 82. ba surzilor, can iohannu a zis „romuniea educata” el defapt va zis in fatza, intre doua felinare, ca sunteti tzigani tatari roma prosti. Voi nu stiti sa traduceti vorba omului, darar ciuma paste neamu vostru de tatari. Voi nu stiti limba la romuneste, ba turcilor.

  ca noi asteptam Russia sa intre paste voi, sa faca dreptate, sa vaduca patoti pa stadion infata plutonului de executie, decare nu scapati ca naveti voie sa scapati

 83. Democratia este porecla aranjata a sistemilui politic capitalit.Mai mult sau mai putin asa este in toata lumea.O forma apropiata de democratie,de fapt de morala,a fost la noi,perioada Ceausescu{reala nu cea impinsa in media}.De fapt in ultimii treizeci si ceva de ani tara a zacut{dormit,facut concediu de odihna} pe realizarile acelei perioade.Preferintele sunt ,normal,impartite,dar o analiza a comparatiei celor doua perioade nu ne insala.Ca o concluzie,numai a mea? este ca democratia si morala sunt incompatibile.Castig de cauza nu se poate afla deoarece in ambele variante cel care a ajuns la conducere nu mai vrea sa plece.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.