Ce fel de imigranți bat la porțile Europei

Articolul Exodul din Africa de Nord și Orientul Mijlociu: Valul omogen de imigranți tineri, covârșitor bărbați, bine îmbrăcați, cu un aer dominator a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

Bobinel
+1
Scenariu (foarte real): numai 1% dintre sute de mii de (cel putin!) de refugiati/imigranti are idei/tendinte extreme/fanatice, iar numai 10% dintre acesti fanatici extremisti se organizeaza, inarmeaza, planuiesc, si isi executa planul… Europa e inconstienta, sinucigasa, total debusolata!
Publicat acum o oră şi 42 minute
+Răspunde
escu
+2
Dacă tot suntem în zona teoriilor de ce nu am crede că valul de imigranți este provocat intenționat, este o strategie de islamizare a Europei, implicit de destabilizare a UE.
Publicat acum o oră şi 48 minute
+Răspunde
maria
+2
Invazie militara bine coordonata logistic si financiar. Doar cu kalasnicovul din pantaloni,dupa cum bine sublinia cineva. Daca ,dupa razboi,copiii nemti semanau cu Aliosa,o sa vedeti ,in curind ,pe Hans ,tuciuriu, cu parul cret ,stind cu fundul in sus pe covoras.Despre Pierre,ce sa mai vorbim.Uitati-va la echipele frantuzesti cum arata noii Jaques. In timpul asta ce o face desteapta aia de Merkel si marele politician Hollande?Inteligentii Europei!!!! Isi pregatesc vaselina. Putin isi freaca miinile de bucurie,la fel si Borak Obama.S-a uitat de Crimeea,de Ucraina…..
Publicat acum 2 ore şi 13 minute
+Răspunde
Taica Ambrozie
+1
Strasnici flacai!Apoi daca-i asa cum spui fratica sa binevoiasca sa pofteasca la targul de fete de pe muntele Gaina ca doar n-o fi nimanui cu banat daca le-om gasi petec .A venit si vremea lor sa-si faca o randuiala ca trecura multi ani de cand le detera tuleiele.Numa’ sa le fie slova de capatai un singur lucru:La mine in casa si cat o sa traiesc eu pe pamantul stramosilor mei ,faca bine si aplece capul si taca din gura ca de nu n-o fi primul calaret de-si pierde capatana prin partile astea.Am zis!
Publicat acum 2 ore şi 32 minute
+Răspunde
marcu
0
Bre oameni buni,SUA si cateva puteri occidentale au vrut sa le bage pe gat democratia statelor de origine ale imigrantilor.Aceste mari puteri n-au inteles ca acolo democratia nu va prinde niciodata,multimea fiind tinuta in frau cu „bata”(metaforic vorbind).Cum SUA si occidentul au distrus „bata” care tinea turma la un loc si-i impiedica sa emigreze,turma s-a imprastiat luand cu asalt exact pe cei vinovati de distrugerea randuielilor in zona de bastina a imigrantilor.Occidentul are acum exact ce merita.Romania nu cred ca e in pericol pt simplul motiv ca nu ofera conditii cat de cat omenesti pt o buna parte din locuitorii ei daramite pt straini/imigranti.Si-ar mai fi ceva.Cand esti intr-un pericol iminent si vrei sa fugi,prima grija este sa-ti iei actele si banii,sau obiectele cu valoare concentrata (volum mic ,valoare mare).Cei ce pretind ca n-au acte sunt toti suspecti! La astia ar trebui sa fim atenti daca ne vor fi bagati pe gat.
Publicat acum 2 ore şi 39 minute
+Răspunde
General Montgomery
+2
Eu stiam ca la granita dintre 2 tari terenul este minat pe o banda cu latimea de 500 metri, ori hoardele astea asiatice sunt lasate sa treaca granita intentionat. S-a renuntat la mine pe motiv de economie, cumva, Angelika ? Aveti nevoie de gigolo ieftini in Ghermania ?
Publicat acum 3 ore şi 4 minute
+Răspunde
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.