Ce a pățit Dragnea când a votat legea dării în plată

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut duminică seara că a fost „manipulat” când a votat legea dării în plată în forma inițială, anunțând că partidul său va vota pentru modificare.

„Eu am fost manipulat, la rândul meu, când am votat legea (n.r.—legea dării în plată) în forma inițială. Văzând și eu ca și alți cetățeni reacțiile pe marginea acelei legi, punctul nostru de vedere este foarte clar la partid, vom susține legea într-o formă care să îi aibă ca obiectiv pe cei despre care nouă ni s-a spus atunci când s-a prezentat legea, și anume pe cei care și-au făcut o casă ca persoană fizică, o casă pentru a locui în ea, nu pe cei care au făcut construcții de locuințe ca o afacere sau dezvoltatori imobiliari”, a spus Dragnea duminică la B1 TV, după ce partidul său a votat actul normativ.

Dragnea a precizat că proiectul de lege se poate modifica în acest sens, iar PSD va susține acest lucru.

Președintele Klaus Iohannis a cerut reexaminarea legii dării în plată, iar proiectul legii dării în plată se află la comisiile de specialitate de la Senat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.