Ce îi recomandă Firea lui Ponta

Vicepreședintele PSD și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, crede că fostul premier Victor Ponta ar trebui să lase la o parte nemulțumirile pe care le are și „să fie un om constructiv, un om de echipă, solidar, gata să se lase pe sine pentru echipa și familia din care face parte”.

„Victor Ponta este fostul prim-ministru al României și este colegul nostru de partid. Mi-aș dori să depășească această perioadă în care pare supărat pe unii dintre noi. (…) Mi-aș dori ca domnul Victor Ponta să fie un om constructiv, un om de echipă, solidar, care știe să se lase pe sine pentru echipa și familia din care face parte, cred că această perioadă nu îi face foarte mult bine. Îl cred că are anumite supărări, oricare dintre noi are nemulțumiri la un moment dat, dar cred că este bine, așa cum spune românul, rufele să ni le spălăm în familie, nu în public. (…)

Poate fiecare dintre noi avem momente mai dificile, anumite frustrări, nemulțumiri, dar ce ar fi ca fiecare în parte să ieșim public? Nu am face altceva decât să îi ajutăm pe adversarii noștri, să le dăm muniție să ne denigreze”, a afirmat Firea la România TV.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.