Ce întrebare voia să-i pună Mircea Badea lui Băsescu

Mircea Badea a dezvăluit sâmbătă seara ce întrebare ar fi dorit să-i adreseze președintelui Traian Băsescu în cazul în care i s-ar fi permis accesul în Palatul Cotroceni.

„Atât întrebam: „Antena 3 e aici?” Şi îi făceam cu mâna. Sigur, introduceam un pic întrebarea”, a spus Mircea Badea într-o emisiune a Antenei 3.

„În primul rând, cred că avea o problemă în a mă suporta fizic lângă el. Şi eu aveam aceeaşi problemă, dar eu eram dispus să trec peste asta”, a mai comentat Badea.

Lui Mircea Badea nu i s-a permis să participe la conferinţa de presă a președintelui Traian Băsescu organizată sâmbătă seara la Cotroceni, deși, susține Antena 3, era acreditat la Palatul Cotroceni.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.