Ce nu ştie emasculatul Dragnea

Un an şi zece luni. Înţelegeţi voi de unde vin alea Zece…

Eu am fost condamnat de către un “judecător” din Cluj la un an şi zece luni cu suspendare pentru ca am fost găsit incompatibil cu “sistemul”.

Altfel spus indiferent de cât aş fi declarat eu ca am băut – a doua oară ca să mă distrez, am declarat ca a fost doar zece % din cantitatea iniţial declarată – alcoolemia mea nu aveam cum sa aibe valori compatibile cu viaţa.
O sluga proasta însa dedicată, scapase prea mult wisky în eprubeta ce conţinea proba mea de sânge pentru analiza alcoolemiei. Vă ataşez documentul trimis de un poliţist stupefiat. În toata cariera lui de aproape 40 de ani în miliţie şi poliţie nu întâlnise o teoretică alchoolemie incompatibilă cu viaţa.

Nu uitati ca eu am dat Guvernul Romaniei in judecata pentru furtul melodiei Zece. Am castigat acel proces demonstrand definitiv si irevocabil potrivit instantelor din Romania, ca am fost furat de Guvernul Romaniei prin Ministerul Culturii. A intrat la puscarie ministrul care mi-a furat piesa Zece, declarand ca este a lui si incasand 9 milioane de euro ca drepturi de autor pentru ca mai apoi sa distruga paginile din caietul cu regim special al achizitiilor din minister?! Nu, fireste ca nu.

Asadar eu m-am pus contra sistemului si mi-am ca luat-o. Eu n-am facut pace cu el in pofida numeroaselor oferte ce ce mi-au fost facute incepand cu posturi prin guvern, cu sefia uniunii compozitorilor UCMR-ADA pana la diplomatie si cate atatea altele.

Dragnea insa…

Dragnea, care a dat-o la pace cu sistemul o sa faca bulau daca are noroc. Daca nu, o sa cam dispara, oricum o s-o sfarseasca prost si asta pentru simplul motiv ca s-a lasat cumparat de sistem iar acesta pate face ce vrea, cum vrea si cand vrea din Dragnea.

Sa ma explic: Florin Chilian – Sistemul – Adrian Nastase – Liviu Dragnea (a trebuit sa-l goagalesc ca sa aflu ca-l cheama si Liviu)

Este o axa cu frantura logica, faptica si de drept de la mine incolo.

Lui Adrian Nastase trebuie sa-i multumim pentru nenorocirile de acum, inclusiv cele constitutionale.
Amintiti-va va Adian Nastase a refuzat sa-l aresteze pe Basescu in legatura cu dosarul “Flota” desi avea toate datele in fata. O semnatura ne-ar fi salvat poate de Basescu ca presedinte si de tot ce a urmat, inclusiv acest sibian ciorditor de case cu acte false.

Adrian Nastase il iarta pe Traian Basescu pentru dosaul “Flota” – pentru ca nu vrea sa amestece justitia in politica?!!!…

Traian Basescu ii face o bucurie lui Adrian Nastase si-l plimba ani de zile prin fata televiziunilor chemat in justitie cu dosare penale.

Adrian Nastase este condamnat.

Adrian Nastase incearca sa se sinucida. Nu reuseste.

Adrian Nastase face puscarie pe un motiv inventat, o jena de dosar.

Adrian Nastase ramane cu banii dar dispare din viata publica.

Am facut aceasta recapitulare pentru Liviu Dragnea, sa stie ce-l asteapta.

Liviu Dragnea il iarta pe Klaus Werner Iohannis pentru ca a incalcat Constitutia Romaniei – Dragnea ca vrea lisiste in tara?!!!…

Restul viitorului tau draga Dragnea, emasculatule, il ai trecut ca model mai sus. Asta te asteapta daca ai noroc.

SRI egal Sistem sau Sistem egal SRI?!

Gainari nu sunt. Gainarii au fermecul lor.

Hoti nu sunt. Hotii sunt oameni cu caracter.

Interlopi nu sunt. Am cunoscut interlopi. Interlopii au onoare si demnitate. Interlopii nu fura de la gura vaduvei. Interlopii nu fac rau tarii lor niciodata.

Gonoree sociala este “Sistemul”. Blenoragie morala este SRI-ul.

Smenari, scursori, jeguri, otrepe. Asta este sistemul alias SRI. De aici in jos trebuie sa cautam definitiile Sistemului alias SRI din viata reala a Romaniei, din viata fiecaruia dintre noi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.