Ce profesii sunt plătite cu cel puțin 3.500 de euro pe lună şi unde le găseşti

Doar medicii şi inginerii români sunt ofertaţi cu salarii lunare de cel puţin 3.500 de euro în străinătate, în această perioadă, potrivit anunţurilor de recrutare în care salariul este menţionat de recrutori. Salariul unui medic în Marea Britanie poate ajunge şi la 5.000 de euro pe lună, în vreme ce un inginer român câştigă lunar în Germania maximum 4.700 de euro.

Un spital din Marea Britanie caută în această perioadă 10 medici anestezişti, pe care îi remunerează lunar cu 5.000 de lire-6.000 de lire.

O agenţie de recrutare din România caută în această perioadă 37 medici rezidenţi şi specialişti pentru spitale din Marea Britanie, care au cunoştinţe medii de limba engleză, şi pe care îi remunerează cu 3.500 de lire-4.000 de lire pe lună.

Medicii specializaţi în medicină de urgenţă care vor să muncească în străinătate trebuie să ştie că un spital din Marea Britanie caută 10 specialişti, pe care îi remunerează cu 4.500 de lire-5.000 de lire pe lună. Candidaţii selectaţi vor lucra 40 de ore săptămânal, iar orele suplimentare vor plătite diferit.

Candidaţii care au absolvit Rezidenţiatul în Psihiatrie după 2007 şi au cunoştinţe medii de limba engleză sau germană, pot aplica pentru o poziţie la un spital din Danemarca. În acest moment 77 de joburi sunt disponibile pentru psihiatri români în Danemarca. Recrutorii ofertează candidaţii interesaţi cu un salariu net lunar de 5.000 de euro, contract de muncă pe o perioadă de 5 ani, asigurarea cazării în primul semestru în Danemarca, curs gratuit de limba daneză, care se va desfăşura în România, dar şi consiliere în pregătirea documentelor pentru înregistrarea la Colegiul Medicilor din Danemarca.

Centrala nucleară din insula Olkiluoto caută în această perioadă 3 specialişti în Primavera – unul dintre cele mai utilizate sisteme de Project Management. Candidaţii selectaţi vor câştiga lunar între 3.500 de euro şi 4.500 de euro şi vor avea transportul şi cazarea asigurate.

Medicii specialişti care au un doctorat şi vor să lucreze în Franţa, trebuie să ştie că pot aplica pentru o poziţie în domeniu până pe 4 octombrie. Salariul lunar încasat de medici se va situa între 4.000 de euro şi 6.000 de euro. Intră aici pentru detalii.

Un spital din Toulouse recrutează în această perioadă 10 medici specialişti care să aibă cunoştinţe medii de limba franceză şi care să aibă permis de conducere categoria B, de minimum 2 ani. Medicii recrutaţi vor câştiga între 3.800 de euro pe lună şi 6.000 de euro pe lună.

O agenţie de recrutare caută în această perioadă 30 de absolvenţi ai Facultăţii de Medicină dar şi studenţi în ultimul an de facultate, care vor să lucreze/să se specializeze în Germania. Te califici pentru una dintre aceste poziţii, dacă ai cunoştinţe medii de limba germană. Salariul lunar oferit pentru o astfel de poziţie porneşte de la 2.000 de euro şi poate ajunge la 5.000 de euro.

O multinaţională din Germania recrutează în această perioadă 10 ingineri români care au cunoştinţe avansate de limba engleză. Angajatorul ofertează candidaţii români cu un salariu lunar între 4.200 de euro şi 4.700 de euro, pentru 40 de ore de muncă pe săptămână şi 6 săptămâni de concediu plătit pe an.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.