Ce slujbe de sezon îţi poţi găsi. Ce salariu ai ca Moş Crăciun

Au început deja să apară ofertele de angajare pentru perioada Sărbătorilor, aşa încât poţi să-ţi suplimentezi veniturile printr-o activitate sezonieră. În rol de Moş Crăciun, poţi primi cel puţin 25 de lei pe ora de muncă.

Se caută Moşi Crăciuni. O firmă din Cluj-Napoca care organizează petreceri pentru copii caută persoane „mai în vârstă, cu spirit ludic, carismatici, veseli şi fermecatori, cu mult lipici la copii, cu calităţi artistice şi teatrale”. Moş Crăciun va trebui să împartă daruri costumat, să dialogheze cu copiii şi să-i implice în diferite activităţi de animaţie, jocuri, concursuri şi dansuri, adaptate la vârsta şi numărul lor.

Şi firma „Caravana Personajelor” din Bucureşti caută persoane pentru animatori copii şi Moşi Crăciuni. Condiţiile la angajare: aspect fizic plăcut, atletic, talent actoricesc, persoane vesele, pozitive, energice, iubitoare de copii.

Cei angajaţi în regim full-time primesc un salariu în crescendo: 800 RON în prima lună, 900 RON în a doua lună şi 1.000 RON în a treia lună. În regim de lucru part-time, plata se face la oră: în prima lună după training: 20 RON pe oră; din a doua lună: 25 RON pe oră .

O altă companie din Bucureşti caută 30 de colaboratori pentru activităţi cu specific pentru Sărbătorile de iarnă, în special decoratori sezonieri de Crăciun. Se caută persoane tinere, dinamice, dispuse pentru lucru atât în interior cât şi în exterior, cu rezistenţă fizică pentru decorare brazi interior sau exterior, pentru decorare spaţii de birouri sau exterior clădiri. Reprezintă un avantaj aptitudinile în domeniul tehnic, hand made, design interior, respectiv animaţie.

În această perioadă, mai poţi lucra şi ca vânzător de brazi. Firma Brazi Shop din Bucureşti angajează vânzători gestionari pentru puncte de comercializare a brazilor de Crăciun din Bucuresti : Carrefour Băneasa, Carrefour Militari, Kaufland Florească, Cora Lujerului şi Selgros Berceni.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.