Ce spune Andra despre Mihaela Rădulescu, noua ei colegă de la „Românii au talent”

Vedeta Pro TV, Andra, comentează cooptarea Mihaelei Rădulescu în juriul emisiunii „Românii au talent”, la puţin timp după ce anunţul a devenit oficial.

„Femeile au cel putin trei calitati in plus fata de barbati (fara suparare, domnilor!): recunosc mai bine culorile si nuantele, sunt mai sensibile (si, deci, identifica mai bine emotiile umane) si se pun mai usor in locul celor care se confrunta cu aceste emotii. Acestea fiind zise, dragilor, nu pot decat sa ma bucur ca juriul mega-concursului „Romanii au talent” va castiga, incepand cu urmatorul sezon, inca o componenta feminina, in persoana Mihaelei Radulescu. ii urez bun venit in loja noastra!”, a spus Andra, citată de site-ul televiziunii ProTV.

Ca femeie, simt ca am primit intariri, pentru a putea evalua concurentii nu doar cu exigenta si factorii care tin de competenta lor, ci si cu sufletul

„Iar ca femeie, repet, simt ca am primit intariri, pentru a putea evalua concurentii nu doar cu exigenta si factorii care tin de competenta lor, ci si cu sufletul… Va fi o competitie spectaculoasa, ca de obicei, si va astept cu drag sa ne fiti alaturi in noua si fascinanta cursa a descoperiri celui mai mare, mai interesant si inedit talent din Romania!”, a adăugat Andra.

Andi Moisescu: „Abia acum adevăratul spectacol poate începe”

La rândul lui, „veteranul” concursului, Andi Moisescu, a declarat pentru acelaşi site că, pentru a vorbi despre Mihaela Rădulescu „putem apela la metafore, putem crea jocuri de cuvinte sau pur şi simplu îi rostim doar numele”.

„Din orice unghi ai privi-o, Mihaela Radulescu este un reper. Un reper unanim recunoscut. Surprinzatoare nu e prezenta ei la masa juriului Romanii au talent, ci pozitia cu totul speciala pe care o ocupa. Caci poate ar fi bine sa adaug. Din acest sezon nu vom mai avea un bad guy, ci o bad… but gorgeous lady: Mihaela Radulescu. Şi abia acum adevaratul spectacol poate incepe”, a comentat Andi Moisescu.

Mihaela Rădulescu: „Abia aştept să începem munca”

Mihaela Rădulescu a fost foarte încântată după ce a semnat contractul cu Pro TV, lucru care se poate vedea inclusiv în postarea de pe pagina de Facebook.

În continuare, ea a declarat pentru site-ul televiziunii Pro TV că a decis, „în sfârşit”, să se întoarcă la Pro TV, alegând acest lucru „cu inima deschisă” atât pentru emisiune cât şi pentru oamenii din echipă.

„Abia aştept să începem munca, iar de la începutul anului viitor ne veţi vedea… în acţiune! :)”, a declarat ea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.