Ce spune Liviu Dragnea despre retragerea lui Gabriel Oprea

Președintele PSD Liviu Dragnea a relatat vineri, referindu-se la retragerea lui Gabriel Oprea din UNPR, o discuție pe care ar fi avut-o cu acesta recent în care fostul vicepremier i-ar fi spus că, dacă UNPR se duce către PNL, el nu poate urma calea asta.

„Am avut o discuție cu Gabriel Oprea cred cu 10 — 12 zile în urmă, la care era și domnul Steriu. Și domnul Oprea a spus foarte clar de atunci că, dacă UNPR se duce către PNL, el nu poate urma calea asta, el rămâne un om de stânga și un om de onoare. Domnul Oprea, cu bunele și relele lui, (…) totdeauna a fost om de cuvânt și un om care a generat stabilitate în orice relație de colaborare și parteneriat, un om pe care ne-am bizuit. Mie îmi pare rău că s-a ajuns în situația asta, dar relația mea cu el rămâne aceeași”, a spus Dragnea la Antena 3.

În ceea ce privește relația cu UNPR, Dragnea a declarat că PSD a rămas surprins față de gestul liderului UNPR, Valeriu Steriu, de a merge imediat după locale către PNL.

„Noi nu stăm degeaba. După alegerile locale la noi nu s-a desfăcut șampania, toți colegii și-au frecat mâinile și s-au apucat de treabă, pentru că nu ai o victorie atunci când ai câștigat alegerile, ci când finalizezi proiectele promise în campanie. În ceea ce privește relația cu UNPR, noi rămânem deschiși în continuare. (…) Suntem surprinși de gestul domnului Steriu de a merge la PNL imediat după alegerile locale. Sincer, când am văzut că a apărut informația în presă, credeam că nu e adevărat”, a spus Liviu Dragnea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.