Ce spune Simona Halep despre următorul său meci de la US Open

Simona Halep a vorbit despre meciul care o așteaptă în turul II al US Open, împotriva Janei Cepelova din Slovacia, dar și despre partida de debut la această competiție, unde a trecut nu fără emoții, cu 6-7 (2), 6-1, 6-2, de tânăra americană Danielle Rose Collins care a beneficiat de un wild-card din partea organizatorilor ultimului turneu de Mare Șlem al anului.

„A fost o mare provocare pentru mine, deoarece am disputat primul meci al turneului pe terenul central. Nu este ușor să controlezi situația și am început ușor nervoasă, însă cred că după primul set m-am descurcat bine. Totodată, adversara mea a jucat foarte bine. A lovit bine mingea și a servit bine. Are, cu siguranță, un viitor frumos”, a declarat Halep după jocul cu Collins, citată de Agerpres.

În turul II, românca se va confrunta cu o adversară care are deja experiență în circuitul WTA, Jana Cepelova disputând în primăvara acestui an finala turneului de la Charleston (SUA). Jucătoarea slovacă, în vârstă de 21 ani, a învins-o în meciul de debut la US Open, cu 2-6, 7-5, 6-1, pe spaniola Maria-Teresa Torro-Flor.

Halep recunoaște că Cepelova „a avut un an bun”. „Am văzut cum s-a calificat în finala de la Charleston. Este o jucătoare bună, așa că va fi un nou meci dificil. Mă voi pregăti pentru această partidă și sper că o voi câștiga”, a spus jucătoarea română.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.