Ce spunea în 2012 despre Victor Ponta actualul său consilier pe probleme politice

Memoria internetului este necruţătoare. Nu iartă pe nimeni. Nu ascunde nimic şi nimeni nu se poate ascunde. Un blogger (politicata.wordpress.com) ne-a readus în minte ce spunea, nu demult, despre premierul Ponta actualul său consilier, Radu Popa.

Radu Popa „demască” sexul cu minore

Victor Ponta chiar nu ştia?

Acum se impune o întrebare. Oare chiar nu ştia premierul Victor Ponta ce părere avea despre el Radu Popa în 2012? Se poate spune că la vremea respectivă Ponta şi Popa se aflau în tabere politice adverse. Argumentul nu ţine. Una este să critici exclusiv prestaţia politică a cuiva şi alta este să arunci cu lături pe persoana respectivă. Deci, de ce l-a numit Ponta pe Radu Popa consilier? Ce îl recomanda pentru acest post, fie el şi onorific? Şi se mai impune încă o întrebare. De ce a acceptat Radu Popa să fie consilierul unui personaj „imoral”, cum reieşea din ce spunea el la OTV? Consilierul premierului ar trebui să spună: îşi reneagă sau nu afirmaţiile de la OTV?

Posibile răspunsuri

  • La întrebarea „ce îl recomanda pe Radu Popa” pentru postul de consilier, credem că există o serie de răspunsuri:
  • este traseist politic; a trecut de la PPDD la PSD
  • este în plutonul „fruntaş” al chiulangiilor de la sesiunile de vot (4 mai 2013: Radu Popa a participat la 157 de votări generale – voturi pe articole şi voturi finale – din 710 posibile; 124 de voturi finale din 468 posibile; 17 decembrie 2013: a participat la 418 votări generale din 1.348 posibile şi la 339 de voturi finale din 813 posibile)
  • a pus umărul la „minarea” relaţiilor dintre PSD şi PNL, printr-o scrisoare deschisă adresată lui Crin Antonescu în care critica nejustificat unele numiri în guvern ale unor liberali
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Andreea Cristescu 134 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.