×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 4 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Miercuri, 20 septembrie 2017, 17:29
EUR (€)
-0.0001 ↘
4.5989 RON
USD ($)
-0.0098 ↘
3.8275 RON
• • •
Senatorul s-a dus la Institutul de Medicină Legală
Ce vrea Goțiu după agresiune

Senatorul USR Mihai Goțiu a declarat joi, pentru agenția Mediafax, după ce a fost agresat de Mirel Palada la B1 TV, că sociologul ar trebui să se scuze în fața românilor pentru comportamentul său.

”Nu mie ar trebui să îmi ceară scuze, ar trebui să ceară scuze tuturor cetățenilor români, pentru că comportamentul lui cred că este ofensator nu atât la adresa mea, cât la adresa românilor. A fost purtător de cuvânt al Guvernului, a muncit pe bani publici și nu cred că așa reprezintă și acesta este comportamentul cuiva care îi reprezintă pe români într-o funcție publică”, a spus Goțiu, care a afirmat anterior că Mirel Palada nu și-a cerut scuze după incident.

Senatorul nu se mulțumește însă doar cu scuze.

Goțiu s-a dus la Institutul de Medicină Legală, pentru a primi un certificat medical, după ce noaptea trecută s-a prezentat la spital. În cursul zilei de joi, acesta va depune și o plângere la poliție pe numele lui Mirel Palada.
Goțiu a apreciat poziția exprimată pe Facebook de Traian Băsescu de a nu mai participa la emisiunile posturilor TV care îl au ca invitat pe Mirel Palada.
”Decizia dânsului de a nu se duce la emisiuni de televiziune la televiziuni care îl mai invită pe domnul Palada și, ca fost jurnalist, da cred că este o idee bună, pentru a nu mai promova astfel de personaje în mass-media, în special pe posturile de televiziune”, a conchis Goțiu.

Publicat Joi, 14 septembrie 2017
1274
 | 0
 | 14
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Onac Claudiu Radu
0
Dl. Gotiu , dupa agresiune , trebuie sa vrea sa-si dea seama ca nu exista dialog corect decat intre parteneri egali in posibilitati ( de orice fel or fi ) . Argumentul ,,logic" cu care David l-a invins pe Goliat a fost o arma . Data viitoare , daca Dl. Gotiu va mai ,,discuta" cu Dl. Palada , sa nu-si mai uite acasa pistoletul pentru care are drept de port arma . Un om serios vorbeste apasat !
Publicat Vineri, 15 septembrie 2017
+Răspunde
scott
+3
ce mai vrea ?
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Charlie
+1
Postacul securist Nic face gafe pe masura capacitatii speciei. Palada nu are nici in clin nici in maneca cu Dragnea, fiind omul la toate al lui Ponta, dusmanul basist al lui Dragnea, cunoscut de o tara intreaga. Se pare ca e penurie mare la Secu daca trimite in arena insi necalificati suficient, dar cu mai multe pseudonime, ca sa para turme intregi de postaci perfect motivati...
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Mike Tyson
+1
Eu ii dau o nota proasta lui Palada , ca nu l-a facut KO pe omul de Neanderthal si prezentatoarei ca nu a anuntat , in costum de baie bien sur , cu un carton , si repriza urmatoare . Daca-i mai cheama pe usr-isti , b1 devine canal de sport , cu meciuri zilnice dar ar trebui si ei sa aiba doctor , prosoape , etc..
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
nic @ Mike Tyson
+4
Gandirea ta psd-ista: pumnu-n gura (asa cum vrea seful tau dracnea) noi suntem stapanii !!! Sa va fie rusine daca asa credeti voi ca intr-o lume civilizata asa se rezolva coflictele sau diferentele de opinie, voi o stiti numai pe aia " daca nu esti cu mine esti contra mea"!!!!!! Pt voi conteaza ambalajul, chiar daca e un rahat invelit in el, asa-i?
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Musca cu elice
+9
Ce vrea Goțiu după agresiune. Apa si sapun?
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Tiaso
+11
Dupa cum s-a vazut Palada a fost chiar foarte linistit in timpul emisiunii si la intrerupt pe Gotiu cateva secunde cu o mica precizare despre ce Gotiu tocmai vorbea,iar Gotiu, anormal de agresiv (poate era nedormit, sau poate nu isi luase tratamentul) ,a tinut musai sa il faca PUBLIC pe Palada nesimtit. Ce sa mai vrea Gotiu DUPA CE EL SI-A ASUMAT SITUATIA? Cu gura lui a spus ca isi ASUMA ca l-a facut pe Palada nesimtit si ca isi ASUMA si amenda,iar Palada l-a amendat in pauza.
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Obuz
+9
Vrea reparatiune si un kil de mastica prima !
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
ha,ha,ha
+15
Pai Palada a vrut doar sa-l trezeasca din somn! Si pentru asta a trebuit sa dea un pic mai "barbateste"!
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
PD
+16
I-as recomanda niste prafuri...de somn! Acolo ii sta bine acestui specimen autointitulat politician... Acum e fericit ..nu are nici o activitate in senat( in afara de cea de somnoros) dar are loc in prime time...vedeta de carton ...
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Lute
+19
Aceste lucruri se intampla deoarece un Nespalatozaur este senator si a fost invitat alaturi de un fost Purtatorocuvantozaur nevozaur bagabontozaur la una dintre televiziunile care vor doar spectacol ieftin. Este bine ca vor avea subiecte de discutii si paradiscutii de acum incolo ...
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 17 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
19 articole/ Actualizat acum 3 ore şi 31 minute
Ioan Buduca

După ce au apărut ziarele, a fost posibilă manipularea în masă, prin propagandă ideologică. După ce au apărut televiziunile, propaganda prin ideologie s-a transformat în propagandă de tip publicitar.

Ioan BuducaPublicat acum 21 ore şi 46 minute