Cea mai controversată expoziţie itinerantă ajunge la Constanţa

Expoziţia „Our Body: Universul Interior”, care prezintă corpuri umane reale şi secţiuni, va fi deschisă la City Park Mall Constanţa, în perioada 15 iulie – 15 octombrie.

După ce-a traversat peste 30 de ţări şi a fost văzută de peste 50 de milioane de oameni, expoziţia „Our Body: Universul Interior” va fi deschisă la în parcarea VIP nivel 1 Nord a mall-ului.

Ea a fost vizitată de 29.000 de persoane timp de patru luni la Cluj-Napoca, în 2015, şi de trei luni la Timişoara, cu 26 000 vizitatori.

Vizitatorii pot descoperi misterele anatomiei şi fiziologiei cu ajutorul a peste 200 de exponate – corpuri umane reale şi secţiuni. Printr-un proces de impregnare polimerică (tratare cu cauciuc siliconic lichid), ţesuturile sunt conservate la nivel microscopic, permiţând vizitatorilor să vadă cum funcţionează organismul uman şi felul în care maladiile şi obiceiurile nesănătoase solicită funcţiile corpului.

Expoziţia „Our Body: Universul Interior” poate fi vizitată zilnic, între orele 10.00 şi 22.00.

Biletele, cu preţuri de 45 şi 53 de lei, vor putea fi achiziţionate începând cu data de 15 iulie de la intrarea în expoziţie sau din reţeaua Eventim. Copiii cu vârste mai mici de 7 ani beneficiază de acces gratuit.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.