Cea mai scăzută temperatură a primăverii

Cea mai scăzută temperatură a acestei primăveri în județul Harghita s-a înregistrat joi dimineața, la Miercurea Ciuc, unde termometrele au arătat minus 5 grade Celsius.

Potrivit meteorologilor de la Centrul Meteo Regional Sibiu, în întreg județul Harghita s-au înregistrat temperaturi negative.

Dacă la Miercurea Ciuc au fost minus 5 grade, la Toplița și Joseni s-au înregistrat minus 4 grade Celsius, la Odorheiu Secuiesc a fost minus un grad Celsius, în vreme ce la stația de munte Bucin mercurul termometrelor a arătat minus 2 grade Celsius.

La Miercurea Ciuc, din cauza temperaturilor scăzute a fost reluată furnizarea încălzirii în sistem centralizat, care fusese sistată în data de 1 mai.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.