Cei mai influenți adolescenți în 2016

S-au afișat rezultatele finale ale clasamentului anual al vedetelor adolescente. În ordine crescătoare a vârstei ”micile vedete” ale revistei Time sunt:

Maddie Ziegler, 14 ani

O nativă a orașului Pittsburgh, statul Pennsylvania, este cunoscută ca dansator pentru starul pop Sia. Ea a dansat în clipurile intitulate “Chandelier” și “The Greatest”. A apărut mai înainte în producțiile postului de televiziune Lifetime, în show-ul ”Dance Moms”. Ambițiile ei sunt mai sus de cariera de dansatoare.
În 2016 și-a lansat linia proprie de haine, cu numele Maddie, și a dublat vocea în filmul de animație ”Ballerina” (în care joacă Elle, sora Dakotei Fanning).
Ziegler care a fost numită ”primul star digital al dansului”, rămâne dedicată meseriei ei. Ea a devenit cel mai tânăr membru în juriul producției Fox TV” So You Think You Can Dance ”.

Skai Jackson, 14 ani

Cine nu se uită pe Disney Channel nu o recunoaște după nume. Șansele sunt să o mai fi văzut undeva, dacă te gândești la imaginea de pe Twitter. Ea este starul care stă țeapăn pe scaun, din serialul ”Bunk’d”. Numele ei este binecunoscut pe internet.
A intrat repede în pielea personajului, apoi a folosit notorietatea obținută pentru o cauză bună. Adică: s-a ridicat împotriva hărțuirii pe internet. S-a implicat în cazul rapper-ei Azealia Banks și a afirmat cu această ocazie că ”nu trebuie să te porți cum vor alții”, înt-un inteviu pentru site-ul Huffington Post.
”Trăiește pentru tine însuți”, a adăugat ca răspuns pentru un mod de viață neafectat de standardele altora. S-a dovedit și faptul că ea a fost ”muza” pentru eroul de benzi desenate Riri Williams.

Logan Guleff, 14 ani

De când a apărut la emisiunea ” The Today Show”, la 9 ani, ca să susțină o rețetă pe care o prezentase la cea mai mare întrecere, el a devenit după Master Chef Junior o stea a lumii culinare în ascensiune. A fost in 2016 numit ”cel mai bun bucătar sub 18 ani”, de către revista economică Fortune.
El este cel mai tânăr jurat la concursul din Memphis ” World Championship Barbecue Cooking Contest” și cel mai tânăr chef care gătește la binecunoscuta fundație James Beard House in New York City. Talentul lui nu se reduce numai la bucătărie. Are o linie proprie de condimente numite Logan’s Rub , și așteaptă să-i fie publicată cartea de bucate.

Gaten Matarazzo, 14 ani

Starul harismatic al hitului ”Stranger Things” difuzat de Netflix a câștigat publicitate pentru portretizarea eroului Dustin, care vorbește cu un peltic, la fel ca și Matarazzo. Acest lucru rar îl poți vedea pe ecrane. Matarazzo s-a născut cu o formă ușoară de displazie. Aceasta i-a oprit dezvoltarea dinților. A găsit totuși oportunitatea de a se exprima, fără să se refugieze în tăcere, ca un timid. El devine, după cum singur afirmă, ”vocea unuia dintr-un milion” și un model al împăcării cu sine.
”Oamenii îmi zic că sunt un om ca oricare altul, dar oamenii care au displazie știu că sunt diferiți”. ”Vreau să îi fac să-nțeleagă că nu e o problemă să fii diferit”.

Sasha Obama, 15 ani, și Malia Obama, 18 ani

Deși ele nu dau interviuri ca persoane oficiale, fetele președintelui Americii sunt cunoscute ca persoane speciale. În acest an Sasha și-a ajutat mama să aplice programul de promovare al educației femeilor, care se desfășoară în Liberia și Maroc. Malia a pus un răgaz în urmarea unei facultăți. Ea a decis să amâne un semestru la Universitatea Harvard, amândouă fetele au făcut rânduri de primă mărime în ziare și publicații online și un moment deosebit l-a reprezentat întâlnirea lor cu Ryan Reynolds.
Sasha si Malia, prin ținuta lor, prin forța intelectului, a aurei de adolescente ”cool”, au devenit modele, mai ales printre femeile tinere de culoare, care le adoră pe rețelele de socializare, cu hashtag-ul ” BlackGirlMagic”.

Galerie Foto AICI

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.