Cel mai mare târg de recrutare din țară pentru personalul medical

Weekendul acesta se anunţă unul plin de oportunităţi pentru cadrele medicale din Bucureşti aflate în căutarea unui nou loc de muncă. Medicii specialişti, medicii rezidenţi, dentiştii, medicii de familie, asistenţii medicali, fizioterapeutii, moaşele şi cadrele medicale auxiliare sunt aşteptate sâmbătă, 29 Aprilie, la Sala Palatului, până la ora 16.00, la cel mai mare târg de recrutare în domeniul medical din România.

Ediţia din această primăvară aduce şi recrutori locali, cererea pentru personalul medical fiind una ridicată în această perioada şi în Bucureşti. Astfel, printre centrele medicale care şi-au confirmat prezenţa la târg se numără Clinică Medicover şi Reţeaua Privată de Sănătate Regina Maria.

Foto: Lucian Alecu

Aceştia sunt dornici să îşi mărească echipa cu medici specialişti, asistenţi medicali, dar şi infirmieri. Cei care doresc să profeseze în unul dintre aceste centre medicale trebuie să ştie că vor face parte dintr-un colectiv tânăr şi dinamic şi vor avea parte de o dezvoltare profesională continuă în unele dintre cele mai moderne centre medicale din ţară noastră.

Ca în fiecare an, personalul medical este foarte căutat şi de spitalele din Europa, motiv pentru care recrutorii internaţionali sunt prezenţi şi de această dată la Bucureşti cu oportunităţi pliate pe nevoile cadrelor medicale şi cu oferte foarte avantajoase. La târgul din acest an cele mai multe oferte vin din partea spitalelor şi clinicilor din Germania şi Marea Britanie, dar şi din Ţările Nordice.

Foto: Lucian Alecu

Ofertele recrutorilor prezenţi sâmbătă, pe 29 Aprilie, la Sala Palatului includ un pachet salarial avantajos, dar şi sprinjin prin oferirea de cursuri de limbi străine şi ajutor în relocarea întregii familii. “Participarea la Târgul de Job-uri pentru Personalul Medical de la Bucureşti îi ajută pe cei care sunt în căutare de noi oportunităţi în Europa să înţeleagă care sunt demersurile care trebuie făcute pentru echivalarea documentelor şi care sunt paşii care trebuie urmaţi pentru a beneficia de un loc de muncă în cel mai scurt timp posibil.

Mai mult decât atât, este importat de ştiut că ei vor primi consultanţă şi sprijin pe tot parcursul procesului de schimbare a locului de muncă”, precizează Corina Pop, Sales Manager Cariere în Alb.

Pe lângă ofertele numeroase pentru medicii specialişti sau asistenţii medicali, la Târgul de Job-uri pentru Personalul Medical şi cei care se află la început de drum în această carieră vor avea şansă de a află de la recrutori toate informaţiile de care au nevoie pentru a începe cu dreptul drumul spre o carieră de succes.

Foto: Lucian Alecu

Reprezentanţii centrelor medicale prezente la târg sunt mai mult decât încântaţi să interacţioneze cu persoane dornice de dezoltare şi evoluţie profesională şi vin pregătiţi să răspundă la toate întrebările. Mai multe informaţii despre Târgurile de Joburi organizate de Cariere în Alb primăvară această în România se pot găsi pe www.careersinwhite.com.

Foto: Lucian Alecu

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.