Cele două ceasuri ale Prințesei Diana

Este binecunscut faptul că Prințesa de Wales obișnuia să își arate afecțiunea față de cei dragi prin intermediul unor mici artificii vestimentare.

Spre exemplu, a preferat ca în ziua nunții să nu poarte una dintre celebrele coroane ale Reginei, ci mai degrabă o tiară moștenire de familie, pe care sora ei o purtase de asemenea la nuntă.

Când s-a născut Prințul William, Charles i-a oferit un colier gravat cu numele lui William, pe care l-a purtat ani de zile. Într-o imagine celebră în care Diana apare îmbrăcată sport și poartă două ceasuri, stiliștii au descifrat că purtarea celor două ceasuri însemna, de fapt, un mesaj pentru logodnicul său de la acea vreme, Prințul Charles.

Unul dintre ceasuri îl simboliza pe Charles, iar celălalt, pe ea. Și Ducesa de Cambridge pare să îi fi luat exemplul Dianei, deoarece preferă bijuteriile cu semnificație sentimentală.

Pe lângă inelul de logodnă, ce i-a aparținut Dianei, Kate Middleton poartă și bijuterii primite de la sora sa, Pippa Middleton, dar și de la soțul său, Prințul William.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.