Cele trei dileme ale lui Ponta

Liderul PSD, Victor Ponta, a postat pe pagina de Facebook „trei probleme principale” pe care partidul său ar trebui să le rezolve în perioada următoare, în ceea ce el a denumit „procesul de reinventare a PSD”.

„În procesul de reinventare a PSD vor fi decizii foarte grele și dureroase și va fi nevoie de o echipă solidară”, scrie Victor Ponta pe pagina de Facebook, arătând că a identificat trei probleme principale:

  1. Cum se face ca, după 25 de ani de democrație și cu un lider de 42 de ani, noi tot suntem văzuți ca fiind comuniști sau suntem acuzați că aducem comuniștii la putere?
  2. Cum facem să nu mai fim considerați partidul care apară corupții?
  3. Cum facem să nu mai fim partidul baronilor?


„PSD trebuie să își schimbe total atât discursul public, cât și atitudinea internă față de colegii noștri cu probleme în Justiție. Cred că în primăvară asta trebuie să facem, numai aceasta este soluția. Trebuie să sprijinim solicitarea oamenilor, care își doresc o justiție independentă!”, a mai scris Ponta pe pagina de Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.