Celebra parcare Ciclop din Bucureşti, invadată de artişti (Galerie foto)

Work in Progress, în parteneriat cu Pegas şi Ciclop, reintegrează Parcarea Ciclop în circuitul urban şi cultural al Bucureştiului printr-o expoziţie cu iz non-conformist. Construită în 1923 şi păstrându-şi utilitatea şi astăzi, Ciclop, prima parcare supraetajată din capitală, a fost definită în ultimii ani de o „criză” de identitate care atrage acum atenţia comunităţii artistice.Printre conducte sparte, lanţuri ruginite, pereţi scorojiţi şi ziduri de cărămidă goale, artiştii invitaţi intervin prin creaţiile lor în prezentul clădirii, în cursul său istoric, jucându-se cu forme şi idei, totul cu distanţă ori detaşare, umor şi ironie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.