Cezar Preda, despre PMP: Niște mincinoși ordinari şi perfizi

Cei din Partidul Mişcarea Populară sunt „mincinoşi ordinari, ipocriţi şi perfizi” şi vor să pună mâna pe PDL, a spus vineri deputatul Cezar Preda.

Afirmaţiile vin în contextul în care PMP nu pierde nicio ocazie de a clama unificarea dreptei, însă criticând totodată PDL-ul.

„Se clamează foarte mult unificarea dreptei. Resping absolut toate aceste poziţii ipocrite, false, perfide, că se doreşte unificarea dreptei şi că PDL ar face volte. Mincinoşi ordinari. Aş aduce aminte opiniei publice că n-am auzit ca această dreapta fărâmiţată sa fie unită şi singurul în afară să fie PDL. Unificarea dreptei este o marotă de care se folosesc politicienii perfizi şi ipocriţi şi care manipulează ordinar opinia publică. Eu cred că nu poţi să fii atât de nesimţit încât să furi butelia din casa omului şi să-l cerţi apoi că nu face mâncare la copii. Asta face PMP cu PDL. Sunt poftele unora, mai înalţi sau mai blonzi, mai cu păr sau fără, au pofte să pună mâna pe partid. Nu o să pună mâna nimeni pe partid, pentru că a rezistat multor lupte politice”, a afirmat Cezar Preda.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.