Charlie Sheen: „Mă simt de parcă aș purta o torță”

Fostul protagonist din serialul „Doi bărbați și jumătate“ a povestit recent, în emisiunea Good Morning America, ce a simțit în momentul în care a primit vestea că suferă de o afecțiune incurabilă. În acest mod, întreaga lume a putut afla cum a reacționat actorul în acele clipe teribile.

Charlie Sheen a mărturisit că a fost la un pas de a recurge la un gest extrem. „În ziua în care am fost diagnosticat, am vrut imediat să înghit un glonț. Dar mama mea era acolo și nu am vrut să fac acest lucru în preajma ei sau să o las în postura de a curăța acea mizerie. Apoi s-a întâmplat altceva… ei mi-au dat un pumn de pastile și mi-au spus să merg acasă și că o să continui să trăiesc“, a povestit actorul. „Dacă aș fi fost însă diagnosticat cu o formă de cancer la creier sau cancer de stomac, ori vreo formă de meningită, acum nu am mai fi stat de vorbă aici, a continuat Sheen, care a explicat că în prezent privește HIV ca pe o modalitate prin care-i poate ajuta pe alții. Mă simt de parcă aș purta o torță pentru o mulțime de oameni care suferă de același lucru“, a mai zis el, potrivit upi.com.

Se luptă de ani buni cu această boală

Charlie Sheen spune că este mulțumit de faptul că este implicat într-un studiu al agenției Food and Drug Administration pentru testarea unui medicament denumit PRO-140, care ar urma să obțină aprobarea în viitorul apropiat de a fi vândut pe piață. Cunoscutul actor de la Hollywood, în vârstă de 51 de ani, a mărturisit în 2015 că se luptă de ani întregi cu virusul HIV, pe care l-a luat din cauza comportamentului său sexual derizoriu. Gurile rele au spus atunci că profesia sa este pe făraș, însă Charlie Sheen câștigă bani frumoși de pe urma acestei afecțiuni. Starul din „Doi bărbați și jumătate“ a devenit imaginea unor contraceptive revoluționare, care protejează 100% oamenii de bolile cu transmitere sexuală, iar astfel nu vor risca să se îmbolnăvească, precum el. Charlie Sheen a recunoscut recent că probabil trebuia să fie mai responsabil și mai atent la sănătatea lui în anii în care petrecea excesiv și stătea cu necunoscuți. În acea perioadă a aflat că este infestat cu virusul HIV.

Carlos Irwin Estevez (Charlie Sheen) s-a născut pe data de 3 septembrie 1965. Actorul și-a făcut debutul cinematografic în anul 1986, în filmul Platoon. În anii 2000, Sheen a început să fie cunoscut pentru rolurile de televiziune. L-a înlocuit pe Michael J. Fox în Spin City, iar acest lucru i-a adus un Glob de Aur pentru cel mai bun actor. În anul 2010, Charlie Sheen era cel mai bine plătit actor din televiziune, câștigând 1,8 milioane de dolari pe un singur episod din „Doi bărbați și jumătate“.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.