Chestiunea salutului prezidenţial exersat de Carmen Iohannis

Articolul În Austria, în timp ce soţul său discuta cu Dan Mihalache, Carmen Iohannis era lângă Heinz Fischer şi exersa salutul prezidenţial la balcon a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

QX
+3
De fapt, chiar nu a salutat pe cineva anume din sala, mult mai sigur (cunoscand caracterul pedagogilor contemporani romani) trimite oarece”bezele” de maxima implinire, ghinionistilor ce au terminat banii de concediului de vara.
Publicat acum 2 ore şi 9 minute
+Răspunde
alinaban
+4
ce cauta mihalache langa familia iohannis la salzburg? pe banii cui?demisia arogantule acoperit -secretarul lui nastase, melescanu, geoana, antonescu
Publicat acum 2 ore şi 12 minute
+Răspunde
escu
+3
1. Johannis, nepoliticos, stă cu spatele la preşedintele Austriei. Gafă sau lipsă de respect? 2. Carmencitei începe să-i placă, din ce în ce mai mult, postura de turistă pe banii eroilor români care îl votară pe soțior. Se vede și după cum caută să iasă în față, chiar la acțiunile de protocol, când ar trebui să stea olecuță mai în spatele soțului prezident. 3. Cărtărescu este scriitorul preferat a lui Băsescu. Johannis, scriitor pas cu pas, nu agrează succesul colegului de breaslă literară. Hă, hă, hă…
Publicat acum 2 ore şi 34 minute
+Răspunde
Hans Schnitel
+27
Asta,nu-i basistul din Levant ? Doamne,ce aproape se tin pupincuristii astia portocalii !
Publicat acum 4 ore şi 8 minute
+Răspunde
Chat Noir @ Hans Schnitel
+3
Esti pe aproape. Este basit de Basescu.
Publicat acum 2 ore şi 4 minute
+Răspunde
nikanor
-18
o grija aveti,una singura, Iohannis, Iohannis si sotia lui, Doamne ce ipocriti, poate sa faca Ponta ce vrea, inclusiv in capul vostru, ce vrea,sa minta,sa fure, sa sfifeze, sa ignore, poate sa faca Sova ce vrea,Poate sa faca Dragnea ce vrea,poare sa faca Tariceanu ce vrea, nu mai vorbim de Ghita, Ghita penalul,prietenasul lui Ponta penalul, nu conteaza, voi aveti o grija,o singura grija, Iohannis. mai sa fie, dar cred ca se vinde bine , ca altfel nu inteleg, cgiar nu inteleg nimic, infractorii joaca pe masa, iar noi ne ocupam de povesti. povesti diversioniste, povesti pentru prostirea prostilor !!
Publicat acum 4 ore şi 12 minute
+Răspunde
Vio
-23
Este penibil sa incropesti un articol – bazandu-te pe ce a zis „altcineva” si pe ce poze a facut „alcineva” . Si daca pozele sunt trucate ? Si daca informatiile sunt „rautacisme” ? Cui folosesc aceste rastalmaciri ?
Publicat acum 5 ore şi 28 minute
+Răspunde

Speranta

-17
Prea multe despre cuplul nostru prezidential. Amanunte fara relevanta. Din punctul de vedere al imaginii, celei mai inalte functii in stat, era de preferat ca sa fi avut si noi o femeie pe aceasta pozitie si Carmen Iohannis nu ar fi avut nicio problema. Evident, o parere subiectiva. Carmen Iohannis este inca o femeie foarte frumoasa si bine mobilata intelectual.
Publicat acum 5 ore şi 33 minute
+Răspunde
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.