Chiricheș, dezamăgit de jocul cu Armenia

Fotbalistul reprezentativei României, Vlad Chiricheș, a declarat, vineri seara, că nu se poate bucura de victoria cu 1-0 obținută în fața Armeniei, precizând că este dezamăgit de jocul echipei naționale și de tot ce s-a întâmplat în campania de calificare la CM 2018.

„Jocul nu a fost unul extraordinar, e bine că am obținut totuși victoria. Eu sunt dezamăgit de jocul cu Armenia și de cam tot ce s-a întâmplat în campania asta de calificare. La fiecare meci ne chinuim să obținem rezultate, iar ele vin foarte greu. Nu știu, nu pot să fiu bucuros de victoria asta”, a spus el.

„Dacă am juca numai amicale am fi campioni mondiali. Nu știu ce se întâmplă, dar e păcat că nu reușim să dezvoltăm un joc care să ne dea speranțe. Și eu, la fel ca și suporterii, așteptam mai mult de la mine și de la fiecare jucător în parte”, a adăugat Chiricheș.

Echipa națională de fotbal a României a învins selecționata Armeniei cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, pe Arena Națională din București, într-o partidă din cadrul Grupei E a preliminariilor CM 2018.

România, aflată pe locul patru în clasament, la șapte puncte de liderul Polonia și la patru de Danemarca și Muntenegru, are programat următorul meci, luni, cu Muntenegru, la Podgorica (ora 21,45).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.