Chrissy Teigen, blocată de Trump pe Twitter

Soția lui John Legend, Chrissy Teigen, a fost dintotdeauna enervant de sinceră în ceea ce îl privește pe președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump.

Având în vedere numărul impresionant de oameni care nu prea îl simpatizează, nimeni nu se aștepta să ia în considerare fiecare comentariu răutăcios postat pe rețeaua socială Twitter. După ce și-a exprimat antipatia și ura față de liderul de la Casa Albă timp de mai bine de nouă ani, soția lui John Legend a primit, în cele din urmă, și un „răspuns“. Donald Trump a blocat-o, în mod oficial, pe Twitter, aceeași platformă de socializare pe care modelul o folosea în mod frecvent pentru a-și arăta nemulțumirea față de acțiunile președintelui. Astfel, totul a pornit după ce Trump a postat pe Twitter un mesaj pentru colegii republicani: „Este foarte trist că unii republicani, chiar și aceia pe care i-am sprijinit foarte mult, fac foarte puține lucruri pentru a-și proteja președintele“. Chrissy nu a stat mult pe gânduri, reacționând în mod prompt, și i-a scris câteva cuvinte: „Nimeni nu te place“. Atât i-a trebuit lui Donald Trump. Acesta a reacționat la rândul său, tranșant, blocând accesul lui Chrissy Teigen pe contul său de Twitter. După ce a constatat că a fost blocată, modelul nu s-a putut abține și a mai adăugat o remarcă: „După 9 ani în care l-am urât pe Donald Trump, simplul fapt că l-am atenționat că nimeni nu-l place a fost picătura care a umplut paharul“.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.