×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 35 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Sâmbătă, 19 august 2017, 21:41
EUR (€)
+0.0067 ↗
4.5883 RON
USD ($)
-0.0038 ↘
3.9066 RON
• • •
Christos a înviat, Binomul a murit!
Simona Popescu
Simona Popescu

De prea multă vreme ne sâcâie, oriunde căutăm nişte ştiri decente, serialul SF numit „Binomul contraatacă“. A fost o vreme blockbuster, dar s-a cam fâsâit şi nu mai interesează pe nimeni. Este o mare invenţie, un exerciţiu de imaginaţie făcut să distragă atenţia de la adevăratul cuplu de forțe negative, adevăratul Binom. Trebuie să recunoaştem însă multiplele talente ale scenariştilor şi interpretarea magistrală a unor jurnaliști transformaţi în actori dramatici de excepţie.

Totul pentru a ne distrage tuturor atenţia de la adevăratul Binom, despre care ştiam toţi, dar care a reuşit, printr-o violentă campanie mediatică, să se victimizeze şi să arunce toată vina acţiunilor sale asupra executanţilor. Binomul second-hand, invenţia dezinformării centralizate, este pe buzele tuturor actorilor media de aproape un an şi ar fi format din Coldea şi Kovesi. Adevăratul Binom, cel care a condus România mai bine de zece ani, a reuşit să se deghizeze în victimă. A propriilor acţiuni, s-ar putea spune fără greşeală.
Adevăratul Binom e alcătuit dintr-un bărbat şi o femeie, la fel ca şi căsătoria tradiţională. Aici se opreşte însă orice asemănare. El este cel format din Traian Băsescu şi Elena Udrea. Însuşi fostul barosan de la Cotroceni a recunoscut că avea încredere deplină în Lenuţa şi în informaţiile pe care aceasta i le furniza periodic. Se ştie că cine stăpâneşte informaţia stăpâneşte şi puterea. Zece ani Elena Udrea a fost cel mai puternic om din România. În funcţie de informațiile susurate de ea la urechea prezidenţială, unii oameni au devenit puternici şi bogaţi, iar alţii au ajuns săraci lipiţi sau poate chiar mai rău, în puşcărie.

Aceste lucruri nu pot fi negate, fiind confirmate atât de fostul preşedinte, cât și de realitatea crudă. Există o listă lungă de oameni nenorociţi de Băsescu. Şi sunt dispuşi să vorbească. După ce Băsescul a pierdut şi ultima urmă de putere, iar consecinţele faptelor sale au început să-l urmărească, foştii executanţi Coldea şi Kovesi începând să descopere o libertate nesperată, au apărut şi problemele pentru adevăratul Binom. Iar Lenuţa, în pragul arestării, a făcut în plenul Parlamentului, cu degetul la nară, semnul mafiot al şobolanului mort.

Băsescu s-a conformat. S-a născut o alianţă care să atace binomul executanţilor. Alianţa, atent alcătuită, are un Purtător de Jurnal, un jurnalist/consultant politic şi o componentă mai specială, arestată zilele trecute în Serbia. De asemenea, deţine o putere mediatică importantă, dublată de oamenii din servicii rămaşi încă fideli. Printr-un blitzkrieg s-a reuşit debarcarea primului executant, Florian Coldea. S-a încercat din răsputeri şi mazilirea Codruţei Kovesi, însă fără succes. Cei ce conduc cu adevărat România s-au prins într-un final...
Viaţa merge înainte și a apărut prima condamnare la ani grei de închisoare. Supărare mare. Lenuţa nu vrea la puşcărie! Băsescul nu mai are resurse, a făcut tot posibilul. Și-a aruncat în aer cele două mandate, s-a umilit public şi a ameninţat cât a putut. Alianţa pentru protecţia Binomului s-a spart și a lansat public acuzația, de altfel, credibilă, a falsificării prezidenţialelor din 2009. Trăienel a rămas în ofsaid. L-au trădat chiar oamenii lui, făcând astfel totul pentru a o salva pe Udrea de răcoare. Încă nu este cunoscută poziţionarea lui Ghiţă în acest caz.

Asistăm zilele acestea la decesul adevăratului Binom. Chiar cu întârziere, adevărul iese întotdeauna la iveală. Acest adevăr va avea consecinţe. Fie că Udrea scapă de puşcărie, trimițându-l acolo pe Băsescu, fie vor intra amândoi, ce mai contează... Ce nu au înţeles binomiștii este că pentru oricine, absolut oricine, va veni odată şi scadenţa faptelor sale. Puterea nu este veşnică şi trecutul te urmăreşte oriunde ai fi. Trăim zile de sărbătoare: Christos a înviat, Binomul a murit!

Simona PopescuPublicat Luni, 17 aprilie 2017
11369
 | 33
 | 18
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
alex
-1
sunteti prea optimista ... e adevarat ca cei doi au beneficiat de foarte multe si au folosit din plin tot ce aveau la dispozitie, dar nu ei au fost cu adevarat la butoane :)
Publicat Marţi, 18 aprilie 2017
+Răspunde
!!!
+5
Doamnă S.P. eu cred că greşit se spune binom, e """multinom""" că e vorba de gaşca istă.codruţist-ETC., inclusiv poatacii plătiţi. -
Publicat Marţi, 18 aprilie 2017
+Răspunde
Moser
-5
daca as privi situatia la nivel de elev "bun" din clase supoerioare as putea spune ca (minus) obtinut la un comentaruiul ar trebui sa ma bucure , acesta oglindind anumite trasaturi si atitudini a celor care citesc si noteaza ..da o las cum a cazut...nimic nou ub oare ..totu i zadarnicie..
Publicat Marţi, 18 aprilie 2017
+Răspunde
QX
+3
Tradatorul, din binomul aminti, nu va intra niciodata la inchisoare beneficiind de pactul de coabitare recunoscut de stapanii colonie - orice readucere in discutie a presupunere a incalcari vointei a sustinatorilor externi are doar rol de de diversiune pentru alte probleme grave ale natiei si tarii.
Publicat Marţi, 18 aprilie 2017
+Răspunde
Tudor
+12
Binomul din interior se clatină dar cel din exterior este viu , acționează cu succes pe tote fronturile așa încât , slabe speranțe de mai bine . NOTĂ : În România profund ortodoxă numele Domnului se scrie HRISTOS .
Publicat Marţi, 18 aprilie 2017
+Răspunde
constantin
+12
D-na Simona Popescu, felictari pentru acest articol! Sper ca, in urma celor scrise de dvs, sa limpezeasca si mintea celor care au uitat cine au fost "nasii" acestui Sistem mafiot/basist care are tentacule peste tot: in clasa politica, in adminstratie, justitie, mass-media, sistemul financiar-bancar, etc. Sa nu uitam pe Monica Macovei si pe cei infiltrati in ambasade, consulate, pe langa redactiile unor mari ziare din strainatate, in diaspora , prin itermediul ICR si SIE. Dupa parerea mea, "oamenii lui Basescu" vor influenta politica si tot ce se intampla in tara atata timp cat Basescu este liber. Romania nu se va bucura de normalitate atata timp cat Basescu si cei pe care-i reprezinta, nu vor fi anihilati si eliminati de peste tot. Am satisfactia ca bunul-simt mi-a spus inca de la prima suspendare, prin 2007, ca Basescu este un edit corupt f toxic pentru tot ce inseamna Romania si statul roman. Desi, suntem la o zi dupa Sfintele Pasti, nu pot sa nu-mi exprim speranta ca "epoca Basescu" se va incheia f curand pentru ca Romania sa poata respira un are nou dupa ce "sobolanii lui Basescu" vor fi aruncati la groapa de gunoi a istoriei in frunte cu insusi "guzganu sef", Traian Basescu.
Publicat Marţi, 18 aprilie 2017
+Răspunde
Indreptatit sa spuna
+11
Vai, ciuma Romaniei a transformat tara in rRomanica si pe Maria Sa Poporul in bobor. Am vrea noi sa scapam de ei, dar nu scapam de cartitele si conservele secu indiferent ca pica traienel, ca scapa au ba lenuta...Ei, asti mafioti din secu: au stapani oculti, se stiu care, dar nu cracneste nimeni de frica/teroare. Securitatea aceasta tradatoare are sef din Ro, fiu de bolsevic, insurat Inalt care are sotie prea smintita injghebatoare de combinatii malefice cu zarile, nu are hotar. granite izvorate din demnitate ca e pradator fara, se tocmeste intru faradelegi ba la rusi, ba la americani, ba la case regale functionale realmente, ba potriveste javre ca ea sa se marite in Case Regale Functionale pt a-i invarti pe destul al mic pe printi din [izma ca ei nu ii reusi sa fie la rand in asteptare sa urce pe tron. Nu e la rand, dar au pus o alta, tot javra ca sa il umileasca pe print, ce nu stie nica ce-i facu cucoana si o cinsteste.Cu asa relatii, cine casca gura despre smintita? Pana nu se zice public despre, degeaba scriu eu aici ca nici nu apare articolul, il opreste speriat al de face cenzura
Publicat Luni, 17 aprilie 2017
+Răspunde
SOBOLANU
+6
HRISTOS A INVIAT DUMNEZEU SA VA DEA DEA SANATATE DOAMNA SUNTETI EXTRAORDINARA !!!!!!!!!
Publicat Luni, 17 aprilie 2017
+Răspunde
Yoram
-8
Chapeau!De departe cel mai bun analist pe Cotidianul e doamna Popescu!De aproape 1-2 ani toate vuvuzelele TV si media vanduta,racnind din toti bojocii"Jos Binomul",ii fac jocul lui Basescu in apararea disperata a Elenei Udrea,insula in care are ingropata comoara Piratului Hook Basescu! Mai mult sau mai putin,in cautarea audientei si orbita de prea multa ura bauta gratis ,s-a ajuns chiar ca Antena 3, profund antibasista din nastere, sa devina lein,capra,cum vreti, la licheaua nationala,Basescu !
Publicat Luni, 17 aprilie 2017
+Răspunde
Prometeus
+22
Binomul nu a murit si nu poate muri fiind mai presus de persoanele trecatoare/muritoare care-l intruchipeaza. O alta forma fata de aceea consacrata prin celebritate, "Regele a murit, traiasca Regele!" Binomul a fost si a ramas o structura complexa care se auto- regenereaza. O structura care poate functiona si pe pilot automat cand insotitoarele de bord fac pauze de reincarcare a bateriilor! Dovada ca binomul nu se identifica cu aparentii beneficiari/creatori ai lui consta in faptul ca functioneaza si in aparenta forma mono. Binomul cu alti executanti, a functionat si inainte de a fi perfectionat de pretinsii sai creatori Basescu-Macovei.Confuzie aparuta cand in 2004 s-a procedat la modernizarea lui de catre adversarii creatorului initial. Acesta este adevaratul cuplu, Basescu-Macovei si nu Basescu-Udrea. Udrea a avut rol de supercontrol semioficial al binomului executantilor si al sefului comunitatii de informatii intrucat Basescu fiind un vechi rezident al Securitatii si al fiicei sale din flori, se temea de tradari. Plecarea lui Basescu si urmarirea "tehnicei" sale Udrea nu a schimbat nimic. Dovada ca daca Basescu nu-l trimitea in lupta pe Ghita, Coldea murea in functie!!! Adevaratul binom, asa macelarit cum a fost nu a expiat, ba chiar a devenit mai monstruos, sfidand pe toata lumea... Binomul schiop si-a scos si el armele ascunse sub pulpana, gen tudorica toader, fapt care demonstreaza ca rezerva securista de cadre este inepuizabila!
Publicat Luni, 17 aprilie 2017
+Răspunde
Recomandate
Simona Halep, meci dramatic cu  Konta
Publicat acum 13 ore şi 28 minute
Vinul și riscul mai mic de diabet II
Publicat acum 7 ore şi 29 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat Joi, 17 august 2017