Cimitir, crematoriu și hotel pentru câini și pisici

Aleșii locali au aprobat înființarea unui cimitir, crematoriu și hotel pentru animalele de companie. Următorul pas, va fi realizarea unui studiu de fezabilitate, apoi alocarea fondurilor și a terenului pentru finalizarea proiectului.

Este posibil ca de anul viitor bucureștenii care nu vor să-și ia cu ei în concedii cânii sau pisicile să-i poată lăsa la hotelul municipalității, de unde îi vor recupera la întoarcere.

„Este o facilitate pusă la dispoziție de administrația locală pentru iubitorii de animale”, a declarat primarul general, Gabriela Firea.

„Realizarea studiilor va beneficia și de sprijinul unor specialiști în domeniul medicinei veterinare (medici veterinari din cadrul Universității de Medicină Veterinară, etologi și chinologi)”, se arată în raportul de specialitate al proiectului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Gabriela Dinescu 208 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.