Cînd o ţară se coboară la mintea lui Florin Bădiţă, să se aştepte la absolut orice

Băiatul pe care-l vedeţi în fotografie este de-acum celebrul Florin Bădiţă, cel cu site-ul „Corupţia ucide”, prin care au fost chemaţi oamenii la protestul din Piaţa Victoriei! Nu şi-a uitat pantalonii acasă, ci se află în plină acţiune civică: „Ziua fără pantaloni la metrou”. Este, fără îndoială, un ciudat pe lîngă care ai putea trece zîmbind.

Mie nu-mi displac, aşa, din start, oamenii ciudaţi. Din contră, pe unii îi simpatizez, altora le plîng de milă, dar sînt şi unii iar pe unii îi dipreţuiesc de-a dreptul. Florin Bădiţă face parte din această categorie. Nu pentru că umblă pe stradă în chiloţi, căci, la urma urmei, acum cîteva mii de ani, oamenii nu purtau pe ei nici măcar atît. Ci pentru că hipsterii precum Bădiţă nu au în spatele ciudăţeniilor lor nimic, în afara dorinţei de a epata, încadrîndu-se în cea mai pură definiţie a frondei, adică „răzvrătire cu caracter de persiflare pornită din motive personale”. Mai pe scurt, „frustrare”!

Vivian Wheeler este o femeie din Illinois care are barbă, şi nu orice fel de barbă, ci una care ar face concurenţă şi unui bărbat. Fata a început să se bărbierească de la 7 ani, dar din 1993 aceasta a renunţat la acest obicei lăsându-şi barba să crească.

Lee Redmond nu şi-a mai tăiat unghiile din 1979, unghiile ei au ajuns să aibă în lungime 8,65 metri. Drept urmare, ea a reuşit să intre în Cartea Recordurilor, dar în urma unui accident de maşina şi le-a pierdut.

Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ion Spânu 1818 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.