×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 9 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 17 august 2017, 20:35
EUR (€)
+0.0079 ↗
4.5816 RON
USD ($)
+0.0111 ↗
3.9104 RON
• • •
Reacţii la prima vedere
Cînd o ţară se coboară la mintea lui Florin Bădiţă, să se aştepte la absolut orice

Băiatul pe care-l vedeţi în fotografie este de-acum celebrul Florin Bădiţă, cel cu site-ul „Corupţia ucide”, prin care au fost chemaţi oamenii la protestul din Piaţa Victoriei! Nu şi-a uitat pantalonii acasă, ci se află în plină acţiune civică: „Ziua fără pantaloni la metrou”. Este, fără îndoială, un ciudat pe lîngă care ai putea trece zîmbind.

Mie nu-mi displac, aşa, din start, oamenii ciudaţi. Din contră, pe unii îi simpatizez, altora le plîng de milă, dar sînt şi unii iar pe unii îi dipreţuiesc de-a dreptul. Florin Bădiţă face parte din această categorie. Nu pentru că umblă pe stradă în chiloţi, căci, la urma urmei, acum cîteva mii de ani, oamenii nu purtau pe ei nici măcar atît. Ci pentru că hipsterii precum Bădiţă nu au în spatele ciudăţeniilor lor nimic, în afara dorinţei de a epata, încadrîndu-se în cea mai pură definiţie a frondei, adică „răzvrătire cu caracter de persiflare pornită din motive personale”. Mai pe scurt, „frustrare”!

Vivian Wheeler este o femeie din Illinois care are barbă, şi nu orice fel de barbă, ci una care ar face concurenţă şi unui bărbat. Fata a început să se bărbierească de la 7 ani, dar din 1993 aceasta a renunţat la acest obicei lăsându-şi barba să crească.

Lee Redmond nu şi-a mai tăiat unghiile din 1979, unghiile ei au ajuns să aibă în lungime 8,65 metri. Drept urmare, ea a reuşit să intre în Cartea Recordurilor, dar în urma unui accident de maşina şi le-a pierdut.

Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti.

Ion SpânuPublicat Miercuri, 08 martie 2017
42580
 | 38
 | 34
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
imun/teanu
+1
Einstein era ciudat, Beethoven era ciudat, Van Gogh era la fel. Despre ciudati, numai de bine...
Publicat Vineri, 10 martie 2017
+Răspunde
Diana
-13
1. Oamenii au venit la proteste din cauza ca politicienii sunt corupti, hoti si nesimtiti. 2. Prefer ciudati cinstiti decat penali la costum. 3. Ion Spanu isi face meseria de rusine scriind articole ridicole la comanda politica.
Publicat Joi, 09 martie 2017
+Răspunde
Coco @ Diana
+12
Diana, oamenii habar nu au de ce au iesit la proteste...
Publicat Joi, 09 martie 2017
+Răspunde
Titi @ Diana
+4
Diana, te rog pune-ți doar o singură întrebare: Ceea ce a stîrnit această furtună de proteste a fost o tentativăa unor penali aflați în libertate de a-și salva colegii penali aflați în închisoare cu ajutorul unei legi elaborate pe furiș. Ok, lumea revoltată a ieșit să protesteze. Dar amintiți-vă de marțea neagră. Atunci situația a fost practic similară: Niște penali amenințați să-și piardă libertatea au „aranjat” pe furiș o schilodire a legilor anticorupție, pentru a le face inofensive. A ieșit și atunci scandal, tămbălău, a urlat presa săptămîni de-a rîndul, indignarea publică a fost imensă... Dar... Nici picior de românaș n-a ieșit atunci în stradă. Nici măcar unul singur, nici măcar vreo umbră de român care să fi protestat. Iar acum, într-o situație practic similară, au ieșit cu sutele de mii.Nu vi se pare că ceva e-n neregulă?... Bine-bine, o să-mi spuneți că de data asta a existat o mobilizare exemplară pe FB, iar eu vă voi întreba: Mai ții minte șirul de mobilizări făcute pe FB, care au adunat zeci de mii de like-uri virtuale și doar 10 - 20 de oameni în stradă? Așadar rămîne paradoxul: Cum de atunci n-a ieșit nimeni și acum au fost cu sutele de mii?... Dacă te uiți la situații și le compari, constați că împrejurările nu-s tocmai identice, ba chiar că apare o diferență majoră: Atunci sistemul era unitar, în timp ce acum este scindat între politic și instituțiile de forță, aflate într-o luptă deschisă pentru acapararea controlului asupra statului. Dacă mai bagi de seamă că mișcarea de stradă s-a transformat subtil dintr-o mișcare anti-ordonanța 13 într-o mișcare pro-Johannis și pro-DNA, (unul controlat de instituțiile de forță și celălalt reprezentîndu-le), poate că-ți va deveni mai clar despre ce-i vorba. Iar dacă vei avea deschiderea de a admite că românul nu iese în stradă nemanipulat (chiar dacă nu-și dă seama de asta), poate că-ți va deveni clar și restul...
Publicat Vineri, 10 martie 2017
+Răspunde
cetateanul @ Diana
+4
Sa nu uitati niciodata ca ciudatii nu prea au capacitateasa dea de mincare celor pentru care se fac responsabili. Putem fi idealisti dar copii merg la scoala cu haine ,au nevoie de educatie ,hrana si lucruri practice pe care cu riscul ca unii pot fi necinstiti, e preferabil ca de tara asta sa se ocupe oameni capabili si nu ciudati care maninca din gunoi si dorm pe banci in Cluj
Publicat Vineri, 10 martie 2017
+Răspunde
Unu @ Diana
+1
Sa stii ca-i bine sa te gandesti de doua ori cand ii ceri lui Dumnezeu ceva ! De ex. cat mai multi ciudati, in bloc, in casa, in pat si la masa. S-ar putea sa te fericeasca cu o internare la stabilament la Plataresti , la Balaceanca sau la Socola, depande de unde esti! Acolo e full d'alde astia....
Publicat Vineri, 10 martie 2017
+Răspunde
cetatean
+11
Unul dintre "scriitori" concluziona cu o intrebare : sa intelegem ca in piata au fost doar prostisi ciudati ? Eu undraznesc sa nuantez :nu ,nu au fost numai cei numiti ,au mai fost si plimbareti pentru care protestul devenise ceva de bon ton ceva ce te plasa in elitele cu preceptie profunda. Au fost si lichele sub acoperire iar altele chiar cu simbrie. Au fost nemultumitii ca dragul lor presedinte era nemultumit si revoltat dupa un sfirsit de saptamina poate mai putin multumitor. Si au fost chiar si cetateni sinceri ,cinstiti. La Sibiu in fruntea coloanei era un editat care traieste din distributia de presa gratuita si care anul trecut sustinea in public ca si el poate candida la presedentia republicii, ce mare scofala sa conduci o tara ca si asa o fac altii care te indruma? De ce n-ar fi luat in serios din moment ce era mereu in coloana de defilare?
Publicat Joi, 09 martie 2017
+Răspunde
Oana
-18
Domnule Ion Spanu, pacat ca atatcati un om fara niciun motiv, pentru o actiune care se face in multe tari europene...Probabil mintea dvs scurta nu concepe...Dar atata timp cand vi se dicteaza sa scrieti pro psd si denigrati pe restul, nici nu ma mira.
Publicat Joi, 09 martie 2017
+Răspunde
QX
+12
Inept, inept dar cu galerie (cum o fi galeria?).
Publicat Joi, 09 martie 2017
+Răspunde
maleficent
+33
Ultima poza ar putea avea ca motto,,Noi nu avem nimic de ascuns.Totu-i la vedere,,.
Publicat Miercuri, 08 martie 2017
+Răspunde
Maior
+37
Mananca si asta din gunoaie?
Publicat Miercuri, 08 martie 2017
+Răspunde
joenegut
-52
El n-are pantaloni lungi, tu ai minte scurtă
Publicat Miercuri, 08 martie 2017
+Răspunde
un maidanez
+55
Pe scurt, un maidanez.
Publicat Miercuri, 08 martie 2017
+Răspunde
Vax @ un maidanez
+10
Ca de la maidanez , la maidanez !
Publicat Miercuri, 08 martie 2017
+Răspunde
gmbplay
-50
Dar daca striga "jos joha" atunci facea parte din categoria celor simpatici.
Publicat Miercuri, 08 martie 2017
+Răspunde
/ @ gmbplay
+24
Nu avea cum sa strige "jos joha" , articolul are la sfarsit tot ce este necesar pentru cei cu -dar daca- doar daca ... citesc tot articolul :D "Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti."
Publicat Miercuri, 08 martie 2017
+Răspunde
Recomandate
Țara gîfîie, economia crește
Publicat acum 21 minute
Lazăr și Kovesi - stat în stat
Publicat acum 23 ore şi 45 minute
Propunere radicală a lui Pleşoianu
Publicat acum 6 ore şi 10 minute
Dezlănțuirea furtunii în America
Publicat acum 7 ore şi 29 minute
Cum s-a dus o senatoare în Parlament
Publicat acum 7 ore şi 55 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat acum 13 ore şi 7 minute
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat acum o oră şi 19 minute