Cine a mai felicitat-o pe Simona Halep

Simona Halep a fost felicitată, sâmbătă, pe reţelele de socializare, de numeroşi foşti şi actuali sportivi pentru performanţa de a ajunge pe locul 1 WTA. Printre aceştia, Nadia Comăneci.

„Bravo Simona….well deserved (binemeritat)”, a scris Nadia pe Facebook.

„Când ne dorim cu adevărat, visele devin realitate. Această săptămână a fost plină de momente de bucurie. Astăzi am reuşit să mă calific în finala turneului din Taiwan, iar Simona Halep a devenit numărul 1 WTA”, a scris şi tenismanul Marius Copil.

De asemenea, Simona Halep a fost felicitată de Academia de fotbal Gheorghe Hagi pentru performanţa reuşită sâmbătă: „Constănţeanca Simona Halep este de astăzi, 7 octombrie, noul lider mondial în circuitul WTA, după ce a învins-o, cu 6-2, 6-4, pe Jelena Ostapenko în semifinalele turneului de la Beijing. Cu această ocazie, FC Viitorul şi Academia de Fotbal Gheorghe Hagi îi transmit Simonei Halep felicitări şi mult succes în continuare!”.

Adrian Mutu a scris la rândul său pe Facebook: „Bravo, Simona !!!”.

Gimnastul Marian Drăgulescu a notat că performanţa Simonei Halep îi aminteşte de ce a reuşit în urmă cu câteva decenii Nadia Comăneci: „Susţinerea românilor te poate motiva să depăşeşti orice obstacol, bravo Simona Halep pentru performanţă. Când un român reuşeşte pentru prima dată în istorie un asemenea rezultat, îmi aduc aminte de Nadia Comaneci şi cum toţi românii se bucurau. Este o zi mare pentru sportul românesc”.

Claudiu Keşeru i-a urat lui Halep să se menţină cât mai mult în fruntea ierarhiei WTA. „Era o chestiune de timp ţinând cont de valoarea pe care o are. Îi doresc să reziste cât mai mult timp în fruntea clasamentului”, a scris el pe Facebook.

Fostul fotbalist Ciprian Marica a scris: „Imensă performanţă pentru sportiv, pentru sportul românesc, pentru România! Bravo, Simona! Formidabil!”. Selecţionerul Cosmin Contra a declarat, sâmbătă, că el şi jucătorii naţionalei României au aflat la sosirea la Copenhaga, pentru meciul cu Danemarca, de performanţa Simonei Halep de a ajunge pe primul loc WTA, iar în momentul aflării veştii „a fost o bucurie enormă în avion”.

Și oameni politici au salutat performanța jucătoarei românce.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a felicitat-o pe Halep, amintind că după finala pierdută la Roland Garros, „mulți au sărit la gâtul Simonei”.

„Pe 10 iunie, după finala pierdută la Roland Garros, pentru că nu a reușit să îi împlinească și să le acopere propriile frustrări, mulți au sărit la gâtul Simonei. Astăzi, sper să nu îi mai auzim. Felicitări, Simona Halep! Suntem mândri de tine!”, a scris Orban pe Facebook.

De asemenea, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit despre victoria Simonei Halep.

„Felicitări din toată inima, Simona Halep! Atunci când există valoare și determinare, rezultatele vor apărea, chiar dacă unii își pierd răbdarea… Mergi pe drumul tău, în ritmul tău, și am convingerea că ne vei oferi încă multe motive de mândrie!”, a scris Firea pe Facebook.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a arătat că prin succesul obținut sâmbătă, Halep a scris istorie.

„7 octombrie 2017 este ziua în care Simona Halep a scris istorie și în care România a fost ridicată pe cele mai înalte culmi. Felicitări, Simona Halep — numărul 1 în tenisul mondial!”, a scris Dan, pe Facebook.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.