„Ciomăgarii băsiști” îi dau replica lui Ponta

Dan Tăpălagă, unul dintre jurnaliștii despre care Victor Ponta a afirmat pe Facebook că a fost „ciomăgar băsist” iar acum îl critică pe Traian Băsescu, îi dă replica premierului, tot pe Facebook. Tăpălagă îl numește pe Ponta liderul borfașilor, amintind de legăturile dintre premier – Udrea – Cocoș și Băsescu.

„Cat tupeu, câtă obrăznicie la liderul borfașilor.

Spre aducere aminte, câteva întrebări: Cine era avocatul familiei Udrea – Cocoș? Cine îl saluta umil la telefon pe Cocoș cu „Da, domnu’ Director, ordonați?” Cine ieșea la suc prin oras împreună cu Duamna și cu Daciana? Cine se gudura pe lângă Traian Băsescu încă de când era șef la TSD? Cine primea costume de fitze cu câteva numere mai mici încurcate din greșeală cu alea trimise la Cotroceni, care erau cu câteva numere mai mari? Cu cine a intrat la guvernare în 2009? Cine a semnat acordul de coabitare în 2012? Cine iesea cu spatele din biroul președintelui tremurând de frică? Cine a făcut marele blat în 2014 și jocurile cui? Cu cine negocia în apartamentul său (cumpărat de la oamenii de afaceri ai cercului intim) numele viitorilor procurori sefi?
Cine are socru, cumnat, amic-finanțator, toți cu dosare penale?
Mincinosul-sef, cel care azi se laudă ca lupta din greu cu regimul mafiot”, a scris Tăpălagă pe rețeaua de socializare.

Nici Sorina Matei, inclusă de Victor Ponta în categoria „ciomăgarilor băsiști”, nu i-a rămas datoare premierului.

„Observ că premierul Victor Ponta are aceleași probleme ca și Băsescu/Udrea. Sincer, nu mă miră deloc. Pentru că: eu nu am stat niciodată la masă cu Udrea, eu nu am fost angajata lui Cocoș, eu nu stau în apartementele lui Niro, eu nu sunt prietena lui Andronic, eu am plecat de la Voiculescu când dvs nu știați cum să-i mai intrați în grații, eu mă certam cu Băsescu și când pe dvs. vă punea șef la partid, eu am fost prima care a tras un semnal de alarmă și în privința prietenului dvs, Ghiță care stătea la masă și făcea afaceri tot cu ei, eu am scris de mafie când dvs stăteați cu ea în partid fără probleme, eu scriam de procurori când tot dvs, de formație magistrat, negociați Justiția la masă verde

Nici dvs nu credeți în libertatea cuvântului. Așa cum nu cred nici ei. Și asta v-a unit și vă unește și acum când, tot de mână, vreți să dărâmați Justiția împreună. Un original și o copie. Marile spirite întotdeauna se întâlnesc”, a scris jurnalista pe Facebook.

Vezi AICI ce a scris Ponta

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.