Circ de Ferentari în Parlamentul României

Senatorul Ioan Iovescu, fost UNPR, trecut la PSD a fost evacuat forțat marți din birou, fiind acuzat că s-a mutat în Parlament, că acolo doarme şi mai face şi mizerie. Cei de la UNPR susțin că Iovescu dormea și locuia practic la biroul din Senat, asta deși el primește diurnă.

Senatorul Constantin Popa i-a cerut lui Iovescu să își strângă toate lucrurile din birou și să plece. Acesta ar fi refuzat, iar Popa i-a aruncat trolerul pe ușă și l-ar fi înjurat.

„Stăteam si pregăteam materialele de plen şi vine domnul coleg şi mă omoară, să mă ia la bătaie şi am fugit repede afară şi mi-a luat haina de aici şi mi-a aruncat-o afară pentru că eu aş fi plecat din grupul UNPR”, a spus în replică senatorul Ioan Iovescu.

Video

Foto: stiripesurse.ro

content-image

content-image

content-imagecontent-image

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8499 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.