Circ marca Traian Băsescu la TV

Rămas fără orice brumă de credibilitate, Traian Băsescu continuă să apeleze la tot soiul de tertipuri în speranța că îl va mai crede cineva. S-a întâmplat și joi seară, când Băsescu, într-o nouă încercare de a ieși basma curată, și-a sunat soția în direct la TV.

Traian Băsescu a aflat în platoul România TV că Antena 3 a difuzat înregistrări despre o întâlnire dintre el și patronul RCS&RDS, Zoltan Teszari, alături de Radu Pricop, cel care avea să-i devină ginere.

Atunci când moderatorul l-a întrebat de întâlnirea secretă, Băsescu a sunat-o pe soția sa.

”Traian Băsescu: Maria, când s-a căsătorit Ioana?

Maria Băsescu: Eu ştiu că în 2014.

Traian Băsescu: Ok. Mersi frumos. Pa!”, a fost conversația dintre cei doi, după care a negat că l-a cunoscut sau că a vorbit cu Zoltan Teszari.

Antena 3 a prezentat noi înregistrări telefonice în care ar apărea mogulii RCS&RDS, dar și ”’nea Traian”, ”Nuți” sau ”Răducu”.

Într-o discuție cu subordonatul său Ioan Bendei, Zoltan Teszari i-ar fi spus acestuia că a fost vizitat de ”’nea Traian și Răducu” – nume ce duc cu gândul la Traian Băsescu și ginerele acestuia, Radu Pricop – care au stat la el ”până seara”.

Vizita ar fi avut loc pe 20 aprilie 2013, la numai o zi după denunțul făcut de Ioan Bendei împotriva lui Sorin Alexandrescu, fostul director general Antena TV Group, susține Antena 3.

Potrivit informațiilor televiziunii, în ziua în care Traian Băsescu, pe atunci președinte, a fost acasă la Zoltan Teszari, el nu a fost la Cotroceni.

Elena Udrea este cunoscută ca „Nuți”, iar Radu Pricop este ginerele lui Traian Băsescu. Tot Radu Pricop este avocatul lui Ioan Bendei din 2014.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8493 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.