×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum un minut
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 24 septembrie 2017, 18:41
EUR (€)
-0.0037 ↘
4.5950 RON
USD ($)
-0.0277 ↘
3.8316 RON
• • •
După ce a fost dezbrăcat din nou de Antena 3
Circ marca Traian Băsescu la TV

Rămas fără orice brumă de credibilitate, Traian Băsescu continuă să apeleze la tot soiul de tertipuri în speranța că îl va mai crede cineva. S-a întâmplat și joi seară, când Băsescu, într-o nouă încercare de a ieși basma curată, și-a sunat soția în direct la TV.

Traian Băsescu a aflat în platoul România TV că Antena 3 a difuzat înregistrări despre o întâlnire dintre el și patronul RCS&RDS, Zoltan Teszari, alături de Radu Pricop, cel care avea să-i devină ginere.

Atunci când moderatorul l-a întrebat de întâlnirea secretă, Băsescu a sunat-o pe soția sa.

”Traian Băsescu: Maria, când s-a căsătorit Ioana?

Maria Băsescu: Eu ştiu că în 2014.

Traian Băsescu: Ok. Mersi frumos. Pa!”, a fost conversația dintre cei doi, după care a negat că l-a cunoscut sau că a vorbit cu Zoltan Teszari.

Antena 3 a prezentat noi înregistrări telefonice în care ar apărea mogulii RCS&RDS, dar și ”'nea Traian”, ”Nuți” sau ”Răducu”.

Într-o discuție cu subordonatul său Ioan Bendei, Zoltan Teszari i-ar fi spus acestuia că a fost vizitat de ”'nea Traian și Răducu” - nume ce duc cu gândul la Traian Băsescu și ginerele acestuia, Radu Pricop - care au stat la el ”până seara”.

Vizita ar fi avut loc pe 20 aprilie 2013, la numai o zi după denunțul făcut de Ioan Bendei împotriva lui Sorin Alexandrescu, fostul director general Antena TV Group, susține Antena 3.

Potrivit informațiilor televiziunii, în ziua în care Traian Băsescu, pe atunci președinte, a fost acasă la Zoltan Teszari, el nu a fost la Cotroceni.

Elena Udrea este cunoscută ca "Nuți", iar Radu Pricop este ginerele lui Traian Băsescu. Tot Radu Pricop este avocatul lui Ioan Bendei din 2014.

Ioana RaduPublicat Vineri, 19 mai 2017
7539
 | 13
 | 19
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Cosmin Contra
+1
Ati vrut televiziune ti-am dat televiziune ... Pro Tv este aici de ziua ta hai Romania hai Pro TV ... Oare daca n-ar fi emisiuni TV si fara politica in tara asta oare pe cine ar vota Romanul ? ... eu cred ca ar vota persoana de la el din comunitatea lui care considera ca merita ... iar acel om daca intelege ca este votat de omul simplu si ca isi pune increderea in el ar avea mari sanse sa fie lider ... dar pana sa avem lideri avem o duzina de Ghita de Andronic de Omar Haisam , Sorin Ovidiu Vantu ... iar noi votam papusoii lor caci cel votat de noi nu pe noi ne reprezinta il reprezinta pe cel care ii plateste campania electrorala care e platita cu banii tarii adica ai nostri ...NOI MEREU AM VOTAT PE CEI CARE PLATESC CAMPANII ELECTORALE SI DE CELE MAI MULTE ORI PLATESC IN 2 locuri iar optiunea noastra este aceasi intodeauna .... iar datoriile lor sunt cu mult mai mari decat nevoile noastre din societate ...iar ceea mai mare problema este ca cei care ne conduc sunt oameni fara mari valori morale cu atat mai putin nationale ...Gica Popescu VS Razvan Burleanu ... Gica la puscarie si burleanu presedinte pentru ca in fata justitie din Romania care este imaculata nici platitirea prejudiciului si nici recunoasterea faptei inainte sa fi aduc in fata instantei nu te mai scapa ... dar Huidu a omorat din culpa o familie ... primeste cu suspendare ..
Publicat Luni, 22 mai 2017
+Răspunde
alin apostol
+6
Ce sa va fac daca bagati in seama un CIRCARRRRRR needucatttttttttttttt
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
??????
0
Oare pentru ce a fost închisă televiziunea lui Dan Diaconescu ?Oare pentru a-i lua publicul și "invitații" postul Romnia TV ?
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
Belphegor
+8
Ba dar il mai bagati mult in seama pe d-l Goe?
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
matusalem
+7
tzurcana scolita la moskva ,nu-si aduce aminte de cate primaveri a bantuit,matrodele rapciugos nu mai tine minte cand s-ar fi maritat cealalta odrasla ,neva'sa nici ea .uite cine i-a calarit pe romani 10ani si cine se pretinde mare sef de partid de,,opozitie" ! ei intre ei !
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
Mesterul
+10
despre minciunile lui Basescu s-a convins toata Romania, el incearca sa mai salveze ceva din incredere si sa tergiverseze anchetarea lui si sa ajunga la puscarie. Vede zi;lnic ca se strige latul nu ?
Publicat Sâmbătă, 20 mai 2017
+Răspunde
Nutzy, spaima Constitutii
+11
I-auzi acilea, cica a sunat-o pe nevasta ca nu mai era sigur cind a gasit alt fraier balabusta ! Si eu care credeam ca o suna sa-i spuna ca mai sta citeva zile la "Ciresica", unde e un scandal monstru, pentru ca ospatarii refuza sa-i mai dea de baut pe datorie !
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
Claudia
+23
Românii l-au votat, românii îsi merita soarta !
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
romanul
+30
Jivina asta nu face altceva decat sa provoace sila! Un hot ordinar si mincinos!
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
Ţăranul
+28
Chiampaliul a făcut circ tot timpul ... dar acum nu mai are aceeași susținere ca în anii trecuți , de unde și calitatea îndoielnică a spectacolului ...
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
Recomandate
Firea, călcată de bicicliști
Publicat acum 22 ore şi 58 minute
De ce crede Rusia că americanii nu vor ataca
Publicat acum 3 ore şi 33 minute
România pune piedici întreprinzătorilor
Publicat acum 3 ore şi 2 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat acum 10 ore
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Simona Popescu

De când fiecare telefon, de multe ori mai inteligent decât posesorul, este dotat cu o cameră video, o mulţime de cineaşti amatori îşi postează scurtmetrajele pe Facebook. Au o mare problemă, însă.

Simona PopescuPublicat acum 23 ore şi 38 minute