Circulaţia pe Transfăgărăşan va fi închisă

Începând de sâmbătă, circulaţia pe Transfăgărăşan va fi închisă oficial. Porţiunea de drum naţional între Piscu Negru şi Cabană Bâlea Cascadă urmează să fie redeschisă traficului la vara.

Potrivit Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, în perioada 1 noiembrie 2014 – 30 iunie 2015, drumul naţional DN 7C – Transfăgărăşan se închide circulaţiei rutiere de la km 104+000 (Piscu Negru) până la km 130+800 (Cabană Bâlea Cascadă).

Decizia a fost luată în conformitate cu regulamentul de funcţionare a drumului naţional DN 7C – Transfăgărăşan, fiind determinată de condiţiile meteorologice nefavorabile (zăpadă abundenţă şi suprafeţe lunecoase) şi fenomene naturale extreme (alunecări de teren, căderi de stânci) care pot periclita siguranţă circulaţiei.

Participanţii la trafic sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră existenţa pe următoarele sectoare din drumul naţional DN 7C Transfăgărăşan: km 0+000, localitatea Başcov, judeţul Argeş şi km 104+000, Piscu Negru, judeţul Argeş; km 130+800, Cabană Bâlea Cascadă şi intersecţia cu DN 1 km 151 +955, judeţul Sibiu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.