Circulația rutieră a fost reluată pe A2

Începând cu ora 00:00, circulația rutieră pe Autostrada A2 a fost deschisă, se precizează într-un comunicat al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, după suplimentarea numărului de utilaje de intervenție și a mobilizării personalului de intervenție.

Astfel, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România acționează în prezent pe Autostrada A2, pe sectorul de drum București-Drajna, cu 15 utilaje.

Măsura a fost luată în vederea evitării producerii accidentelor, iar CNADNR le recomandă participanților la trafic să respecte indicațiile și restricțiile semnalate de Poliția Rutieră.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că a fost oprită circulaţia rutieră pe A2 Bucureşti- Constanţa, pentru a permite utilajelor să cureţe suprafaţa carosabilă, precum şi pentru siguranţa participanţilor la trafic.

Se circulă în condiţii de iarnă şi pe A1 din cauza zăpezii, care în unele zone măsoară unu-doi centimetri, dar şi a poleiului.

De asemenea, Primăria Capitalei a anunţat că 60 de utilaje ale operatorilor de salubrizare împrăştie, sâmbătă seară, material antiderapant pe străzile din toate sectoarele, cu prioritate în rampe, pante şi poduri.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.