Circulația se desfășoară cu dificultate la PTF Giurgiu

Potrivit Centrului Infotrafic, la punctul de trecere a frontierei (PTF) Giurgiu, pe sensul de deplasare spre Bulgaria, traficul rutier se desfășoară ușor îngreunat din cauza efectuării unor lucrări de reabilitare la podul peste Dunăre.

Poliția rutieră din cadrul IPJ Giurgiu a intervenit

Sâmbătă, pe DN 5 București-Giurgiu, s-au format cozi de tituri de 12 kilometri lungime, astfel că acestea se întindeau până în dreptul localității Plopșoru.

Pe autostrada București-Constanța, traficul se desfășoară în condiții normale, menţionează Infotrafic, care a atrage însă asupra numărului mare de automobiliști prezenţi în acest weekend pe litoral, ceea ce va face ca, în a doua parte a zilei, să apară probleme de fluență la ieșirea de pe această arteră către șoseaua de centură a Capitalei.

Se așteaptă aglomerație mai ales la stația de taxare de la Fetești, întrucât mulți conducători auto preferă să plătească taxa de pod la singurele ghișee destinate achitării pe loc a tarifului (câte o casierie pe fiecare sens de mers, pe benzile numărul unu).

Pentru a nu se forma coloane de autovehicule, Centrul Infotrafic le reamintește conducătorilor auto că prin stația de taxare se poate trece liber pe benzile doi și trei, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa să se plătească în avans sau ulterior, până la ora 24,00 a zilei următoare trecerii, la stațiile de distribuție a carburanților autorizate ori prin SMS, la numărul 7577, disponibil în rețelele de telefonie mobilă Orange, Vodafone, Telekom Mobile și RCS&RDS.

Pentru evitarea aglomerației, dacă va fi cazul, conducătorii auto care doresc să se întoarcă dinspre Constanța către București pot utiliza rutele alternative: DN2A Constanța — Hârșova; DN3 Constanța — Murfatlar — Ostrov — Călărași (traversare cu bacul).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.