Circulaţie îngreunată pe Defileul Jiului

Circulaţie îngreunată pe Defileul Jiului, după ce o stâncă de aproape o mie de tone s-a desprins de pe un versant. Stânca de peste 10 metri înălţime a rupt asfaltul şi rigola de pe margine, potrivit Digi24.

Astăzi, dar şi în următoarele zile pe DN66, care leagă judeţul Gorj de Hunedoara, se va circula pe un singur sens. Asta până când cei de la drumuri vor elibera drumul şi vor lua toate măsurile de siguranţă pentru şoferi.

Pe Defileul Jiului au fost montate şi plase de protecţie pe o porţiune de 15 km, însă nu şi în această zonă. Stânca s-a prăbuşit din cauza ploilor căzute în ultimele zile şi care au făcut ca pământul să fie instabil. Circulaţia pe Defileul Jiului este îngreunată şi de lucrările de modernizare care au început în urmă cu aproape 2 ani. Este şi motivul pentru care se recomandă să se circule cu atenţie şi cu viteză redusă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.