Circulație restricționată într-o zonă importantă din București

Circulația va fi restricționată de vineri până marțea viitoare pe șoseaua Kiseleff, între Piața Presei Libere și Arcul de Triumf, pe motiv că începe montarea ultimelor două tronsoane ale pasajului pietonal de la Piața Presei.

Primăria Capitalei anunță într-un comunicat că în perioada 20- 24 martie, pe șoseaua Kiseleff, pe tronsonul cuprins între Piața Presei Libere și Arcul de Triumf, se va restricționa circulația, după cum urmează:

În perioada 20.03, ora 23:00 – 22.03, ora 10:30, se va închide laterala de 3 benzi de pe sensul spre Piața Presei Libere, în scopul montării primului tronson al pasajului pietonal. În această perioadă, pe zona centrală a șoselei Kiseleff, se va circula în sens unic, dinspre Arcul de Triumf către Piața Presei Libere, precizează sursa citată.
În perioada 22.03, ora 11:00 – 24.03, ora 24:00, se va închide zona centrală a arterei Șoseaua Kiseleff, în scopul montării celui de-al doilea tronson al pasajului pietonal.
Din aceasta cauză, în perioada 20.03, ora 23:00 – 22.03, ora 10:30, stația de autobuze ,,Muzeul Satului”, aferentă liniilor 131, 205, 330, 331, 335, sens Piața Presei Libere, se suspendă, iar autobuzele liniilor 131, 205, 330, 331, 335, 783 vor circula pe zona centrală a arterei Șoseaua Kiseleff, se mai arată în comunicatul citat.
Pasajul pietonal este parte componentă a lucrării Pasaj Piața Presei Libere.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
George Anghel 1101 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.