×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 17 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 24 septembrie 2017, 18:33
EUR (€)
-0.0037 ↘
4.5950 RON
USD ($)
-0.0277 ↘
3.8316 RON
• • •
O susținere... morală de la Dragnea
Clubul de fotbal pe care PSD îl vrea salvat

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că clubul Rapid trebuie salvat, fiind o legendă a sportului românesc, menționând că a discutat acest aspect cu primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, pe care l-a asigurat că îl susține moral.

"Mi-a zis (Dan Tudorache — n.r.) că vrea să se implice, ca autoritate, în Clubul Rapid și eu am spus că îl susțin. Moral. Sunt rapidist de la trei ani și orice pot să fac moral, să-l susțin, să-l încurajez — sper să nu mai fie și ăsta vreun trafic de influență. Aș vrea să salvăm acel club, care este totuși un club simbol, este o legendă a sportului românesc, nu numai a fotbalului. Eu cred că și Primăria Capitalei dorește să se implice, eventual printr-un acord. Dar cred că împreună pot găsi o soluție bună. Poate și cu Primăria Sectorului 6. Este un club fanion, care nu cred că ne poate aduce deservicii, ba dimpotrivă", a spus Dragnea, la Parlament.

Pe de altă parte, el a spus că stadionul de la Craiova a fost proiectat până să apară noile norme generate de tragedia de la Colectiv, drept pentru care au apărut niște prevederi legale care trebuie puse în practică, dar a adăugat că nu sunt probleme de rezistență.

Publicat Luni, 17 iulie 2017
1213
 | 1
 | 9
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
embrionul rapidist
0
Așa. domnu' Dragnea, dă-te rapidist, poate mai recuperezi câteva puncte în sondaje!
Publicat Marţi, 18 iulie 2017
+Răspunde
jurnalist
+2
primariile din iasi, craiova, chiajna,tg mures, etc. sustin echipele de fotbal.daca ministerul transpoerturilor prin ministrii basescu, boagiu, berceanu, etc [pupau in giulesti steagul rapidului si erau declarati stelisti, urla presa???
Publicat Marţi, 18 iulie 2017
+Răspunde
lili
+3
"Incredibil: au greşit stadionul! Noul stadion din Craiova, de 52,6 milioane de euro, trebuie reparată înainte de a fi inaugurată. Normele ISU nu corespund, mai trebuie construit un etaj, arena NU rezistă la vânt. Pentru a se încadra în costuri, a fost micşorată cu 10 metri. Câteva Documente publicate Miercuri, 12 iulie, pe site-ul Ministerului Dezvoltării, dezvăluie adevăratul motiv pentru care autorităţile române amână la nesfârşit inaugurarea noului stadion din Craiova: arena de 52 de milioane de euro a fost construită greşit, iar acum trebuie reproiectată şi reparată!Incredibila eroare a autorităţilor a fost semnalată, iniţial, de Adrian Claudiu Prisnel, deputat USR de Dolj. Dar Documentele însuşite chiar de Guvern sunt absolut stupefiante. Totul a fost gândit şi construit greşit iniţial, în 2014, când s-a demolat vechiul „Central“, iar acum e nevoie de reparaţii masive. În forma iniţială, noua arenă era, pur şi simplu, un PERICOL pentru spectatori şi Neconform cu Standardele moderne pentru meciurile internaţionale. Absolut năucitoare este explicaţia pentru alte modificări majore aduse atât formei stadionului, cât şi regimului de înălţime: iniţial, nu s-a luat în calcul vântul! După ce „a fost realizat un Studiu de vânt în tunel aerodinamic“, „structura de rezistenţă a fost evaluată cu date exacte datorate vântului“, „elementele prefabricate au fost reconsiderate ca poziţii şi dimensiuni“, „datorită eforturilor axiale cât şi momentelor de torsiune mari din elementele prefabricate şi a masivităţii acestora a fost necesar a se opta pentru conectarea grinzilor de gradenă cu piese specializate pentru aceste tipuri şi magnitudini ale eforturilor“, „reamplasarea şi redimensionarea elementelor de beton monolit cât şi reamplasarea şi redimensionarea contravântuirilor metalice de la nivelul structurii de rezistenţă“. Toate cele de mai sus au schimbat cu totul forma iniţială a stadionului, a cărui înălţime a fost redusă cu aproape 10 metri: „Urmare a optimi
Publicat Marţi, 18 iulie 2017
+Răspunde
teo
-2
Si Steaua CSA trebuie sustinuta si evident ca Rapidul si STEAUA CSA TREBUIE SPRIJINITE DE FRF SI REPARTIZATE CEL PUTIN IN LIGA A TREIA ! AVAND IN VEDERE PERFORMANTELE STELEI SI NR. DE SUSTINATORI DIN TARA NU O POTI TRIMITE IN LIGILE INFERIOARE A PATRA SAU A CINCEA AVAND IN VEDERE CA SITUATIA ACEASTA I-A FOST GENERATA DE UNELE NELEGIURI ALE ALTOR FACTORI !!!!
Publicat Marţi, 18 iulie 2017
+Răspunde
Hai Rapid
+3
D-l Dragnea,sustineti Rapidul,sper sa va sustina cat mai multi oameni simpli,rapidisti.
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
lili
+4
In legatura cu Stadionul de la Craiova, Liviu Dragnea MINTE! Uite ce s-a intamplat de fapt: "CSU Craiova spera ca la începutul acestui sezon să debuteze pe noul stadion, dar lucrările întârzie și au apărut informații conform cărora ar fi mari probleme legate de construcția arenei. "Arena care va avea 30.000 de locuri a fost construită GRESIT și trebuie să se modifice o parte importantă", susține ProSport. Astfel, mezaninul se va transforma în etajul 1, motiv pentru care mai trebuie construit încă un etaj, deși acoperișul a fost deja instalat. În plus, trebuie modificată și structura de rezistență a arenei, constructorul fiind nevoit să mărească fundația și crească numărul de piloni forați în pânza freatică. Sursa citată notează că o altă modificare importantă ar trebui făcută la forma stadionului. Noua arenă va fi mai lată și mai scundă cu 10 de metri, după ce un studiu de vânt în tunel aerodinamic a relevat că, în conformitate cu planul făcut în 2014, arena nu ar fi fost rezistentă. Așadar, arena va fi gata cel mai devreme în noiembrie 2017, deși se dorea să fie gata în iulie, la doi ani de la începerea construcției. 50.000.000 € costă construcția noii arene din Craiova." Concluzie: Plus ce va trebui platit in continuare, fara numar, fara numar! 50 Milioane de Euro si iese bataie de joc!
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Samba do Brasil
+4
La banii lui cred ca poate sa salveze si pe Flamengo la pachet cu Fluminense si Corinthians, basca ca bonus pe Gremio Porto Alegre ! ...
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
lili
+5
Concluzie: de la Dragnea, pentru Stadionul din Craiova fara numar, fara numar, inca vreo 200 de Milioane de Euro!! Ajung?! Daca NU ajung, le mai "dam" zice Dragnea!!
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
klauskopeika @ lili
+3
Scade din rachetele lui joiannis.
Publicat Marţi, 18 iulie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat acum 9 ore şi 52 minute
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Simona Popescu

De când fiecare telefon, de multe ori mai inteligent decât posesorul, este dotat cu o cameră video, o mulţime de cineaşti amatori îşi postează scurtmetrajele pe Facebook. Au o mare problemă, însă.

Simona PopescuPublicat acum 23 ore şi 30 minute