Co-președintele PNL Timiș a demisionat din funcție

Constantin Ostaficiuc, fost președinte al PDL Timiș, dar și co-președinte al PNL Timiș, a demisionat vineri, din funcție, după ce s-a înțeles cu fostul său șef de partid, Vasile Blaga să părăsească conducerea județeană a noului partid liberal.

Ostaficiuc demisionează din funcție după 19 ani de politică, timp în care a îndeplinit mai multe funcții, atât de partid, cât și administrative. El a fost președinte al PDL Timiș din anul 2008, subprefect de Timiș, vicepreședinte al Consișliului Județean Timiș, dar și președintele aceluiași organism județean, timp de opt ani.

”Cred că mi-am făcut datoria față de județ și partid și am ajuns la concluzia că e momentul să mă retrag din funcția de co-președinte al PNL Timiș. Voi rămâne simplu membru. Există o decizie semnată de către domnul Blaga, prin care atribuțiile mele vor fi preluate de către Dan Popa, secretarul general al PDL Timiș”, a declarat Constantin Ostaficiuc, într-o conferință de presă.

El este anchetat penal de către DNA, într-un dosar ce vizează modul în care au fost atribuite spațiile comerciale din incinta Aeroportului ”Traian Vuia” Timișoara, alături de colegii săi de partid, Alin Augustin Popoviciu și Cornel Sămărtinean. În aprimăvara acestui an, Constantin Ostaficiuc a fost declarat în conflict de interese, după o sentință definitivă dată de către Înalta Curte de Casație și Justiție, Secția Contencios Administrativ și Fiscal, la solicitarea ANI.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sergiu Miat 307 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.