Cod galben de ceață și vânt puternic în cinci județe

Administrația Națională de Meteorologie anunţă pentru vineri dimineață, o atenționare Cod galben de ceață și vânt puternic, valabile în cinci județe din zona Transilvaniei.

Astfel, până la ora 9.00, în județul Maramureș, localitățile Sighetu Marmației, Bocicoiu Mare, Giulești, Ocna Șugatag, Vadu Izei, dar și în județele Timiș și Arad se va semnala ceață, fenomen care determină scăderea vizibilității, local, sub 200 de metri, izolat, sub 50 de metri. În aceste zone se va depune și chiciură.

De asemenea, județele Sibiu și Caraș Severin se află la această oră sub Cod galben de vânt puternic, care la rafală vor atinge și depăși 55-65 km/h. În zona de deal și la peste 1.800 de metri atitudine, în județul Caraș Severin, vântul poate atinge viteze de peste 80-90 km/h și poate produce transport de zăpadă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.