Coldea, acuzat de filaj la Traian Băsescu

Fostul ofițer SRI Adrian Radu confirmă, într-o postare pe Facebook, întâlnirea cu Traian Băsescu în parc, acuzându-l pe generalul SRI Florian Coldea că a dispus ca fostul președinte să fie filat.

Fostul ofițer SRI se răfuiește totodată cu realizatorul Rareș Bogdan, care a difuzat imaginile preluate de pe Cancan.ro.

„AZI (marți – nr.) M-AM INTALNIT CU FOSTUL PRESEDINTE AL ROMANIEI…DE FAPT….SINGURUL PRESEDINTE ADEVARAT! DIN NEFERICIRE ACEST OM CARE A LUPTAT 10 ANI DE MANDAT PTR ROMANIA A AVUT FILAJ DE LA SRI…VIA COLDEA! NU MICA A FOST MIRAREA CAND…LA ORA 23.30..” PENSATUL” DE LA REALITATEA A DAT PE POST O ” INREGISTRARE”!!!! CU INTALNIREA DE AZI CU DL TRAIAN BASESCU DIN PARCUL HEFESTRAU. TITLLURILE VUIAU PE…BANDA,….UN ” REPUDIAT” AL SRUI INTALNIRE DE TAINA CU T.B IN HERASTRAU! IDIOTI! REPUDIAT? DA! POATE CA, DIN CAUZA MEA AU FOST ARESTATI TOTI SEFII .MEI….PALTANEA DE LA PRAHOVA…,GRAL SOARE OVIDIU SEFUL INSPECTORATULUI PTR APARAREA CONSTITUTIEI..ETC. POATE DE AIA SUNT REPUDIAT PTR PENSAT! CULMEA. ..L-AM SUNAT PE PENSAT CAND AM OBAERVAT AAEMENEA BAZACONII…SI I-AN TRANAMIS SI MS..DAR, ! DEONTOLIGIA! LUI PROCESIONALA A LASAT DE DORIT! PROBABIL PTR CA IN MS II SPUNEAM SA SPUNA ADEVARUL SI CA..ATENTIE NATIUNE! CAMPANIA ELECTORALA A LUI IOHANIS A FOST SPONAORIZATA DE OMUL DE CASA A LUI N A S T A S E!…..DL ANASTASECU MIHAI DIN CAMPINA! SOC! DEDUCETI DE CE A AMUTIT PENSATUL…DUPA CE 10 MIN A DAT IMAGINI I REGISTRATE CU MINE SI T. B DE LA INTALNIREA DE AZI DIN HERESTRAU! ..BOMBA E ALTA! T.B ESTE FILAT PRIN ORDINUL LUI CILDEA.,SI CA SA AIBA ACOPERIRE CICA APARRNTA LEGALA.,I FACE PRIN PROCUROAREA DE LA DNA CARE RECENT.LA CHEMAT.LA.INTWRIGATORIU PE OHANISIAN…VOR SA II INSCENEZE CEVA LUI T.B! ATENTIE BASISTI!”, a scris Adrian Radu pe Facebook.

Traian Băsescu a fost surprins de jurnaliștii Cancan.ro în parc în timp ce discuta cu fostul ofițer SRI Adrian Radu.

În plină război cu șefa DNA Laura Codruța Kovesi și generalul SRI Florian Coldea pe tema justiției, Băsescu și-a dat întâlnire cu fostul ofițer SRI, cunoscut ca adversar al celor doi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.