×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 25 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 21 septembrie 2017, 20:47
EUR (€)
-0.0002 ↘
4.5987 RON
USD ($)
+0.0318 ↗
3.8593 RON
• • •
Mutarea care a stârnit controverse:
Coldea, "candidat unic la un concurs fake"

Fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, a fost candidat unic la un concurs fake, scrie jurnalista Sorina Matei, referindu-se la concursul pentru un post de conferenţiar universitar la Academia Naţională de Informaţii a SRI câștigat de acesta.

"Şpăgarul lui Ghiţă de la SRI (vacanţe contra contracte din bani publici pe aceleaşi firme, fapte ce se prescriu după 2020), acum, într-o nouă prezentare. Conferenţiar universitar fără acoperire, candidat unic la un concurs fake, totul cu sprijinul SRI şi doar pentru a obţine alţi bani publici şi evident reîncadrarea în SRI. #CândMizeriaNuAreLimite", a scris Matei pe Facebook referindu-se la acest caz.

La rândul său, vicepreşedintele Comisiei parlamentare de control a activităţii SRI, deputatul ALDE Marian Cucşa, a declarat că nu i se pare normal ca Florian Coldea să revină şi să predea la Academie, după ce a fost trecut în rezervă, anunțând că vor fi cerute detalii Serviciului.

„În prima şedinţă a Comisiei SRI vom cere Serviciului detaliile acestui subiect, să vedem cum a fost posibil ca domnul Coldea să revină ca şi conferenţiar universitar, la Universitatea "Mihai Viteazul". Nu mi se pare normal să revină, să predea la Universitate, din moment ce a fost trecut în rezervă”, a spus Cucşa, care a arătat că detaliile pe care Comisia le va solicita Serviciului vor privi şi posibilitatea ca Florian Coldea să fie reangajat în Serviciu şi să cumuleze, astfel, pensia cu salariul.

Florian Coldea a dat concurs pentru un post de conferenţiar universitar la Academia Naţională de Informaţii "Mihai Viteazul" (ANIMV) a SRI şi a fost admis, a declarat miercuri Remus Pricopie, membru al comisiei de concurs.

Ioana RaduPublicat Joi, 17 august 2017
3213
 | 11
 | 34
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
??????
-1
"(...) i-au fost "confirmate" (...) ?
Publicat Sâmbătă, 19 august 2017
+Răspunde
??????
0
Considerați că se poate zice că "așteptările" referitoare la "recunoașterea" "evoluției profesionale" i-au fost "justificate" de promovarea "concursului" ?
Publicat Sâmbătă, 19 august 2017
+Răspunde
??????
0
A și promovat "cocursul" ?
Publicat Sâmbătă, 19 august 2017
+Răspunde
??????
+1
Dând concurs cu sine i-a ieșit că este mai "deștept" decât "bănuia" ?
Publicat Sâmbătă, 19 august 2017
+Răspunde
DREAPTACZC
+6
"Dulce ca mierea e glontzul patriei" - numai asa poti sa scapi de lichele!
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
Themis
-7
Nu știu nimic despre autoarea articolului . DAR pt mine ca ardelean Codlea , Kovesi și Lazăr sunt eroi (haiduci) care luptă pt săraci. Vă rog să remarcații că toții sunt ardeleni. Ăștia o fac pt că iubesc România.
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
Ardeleanul @ Themis
+5
Trei ardeleni = rusinea Ardealului.
Publicat Vineri, 18 august 2017
+Răspunde
G.G.
+12
Au ramas fara cel mai bun operator de incalcat legea.Cum sa renunte la scoala lui?SRI a cheltuit bani pentru asa un diversionist.Astia se construiesc greu.Neobrazarea e ca o fac pe fata.Nu le pasa de nimic.A plecat Coldea , a ramas haita.SRI trebuie sa se improaste bine cu noroi.Sta in puterea lor.
Publicat Joi, 17 august 2017
+Răspunde
Citadin
+14
Unic candidat? Tipicul aranjament pt un smintit psihic, nu facea fata pe bune, cat de dezaxat este... Ce naiba? Nu sunt limite? dar daca are atatea de oferit, dc nu-si face o tabara militara de instructie proprie? dc mereu la stat? Cand se intarca, bebelusul asta?
Publicat Joi, 17 august 2017
+Răspunde
Alexandru Lazarescu
-4
Secretele lui Polichinelle 1. Dragnea si Tel Drum Tel Drum nu a fost decat pusculita cu bani negri pentru PSD. Administrand pusculita cu bani normal ca Dragnea a condus campaniile electorale si a urcat toate treptele in partid. Toti primarii PSD erau obligati sa dea contracte la Tel Drum pentru a dovedi ca sunt membii de incredere si pot fi mentinuti pe liste pentru a fi realesi, iar ca bonus nu trebuiau sa mai faca alte donatii catre visteria partidului. Procurorii vor fi uimiti de inventivitatea cu care se spalau banii publici si se transformau in afise electorale… 2. Interesul National Dupa alegerile parlamentare din 2008 Basescu, care fusese tradat de Tariceanu, a propus o guvernare PDL-PSD de lunga durata. Pentru ca electoratul nu trebuia sa prinda aceasta miscare au ajuns la urmatoarea intelegere : cine castiga prezidentialele din 2009 face guvernul iar celalalt partid ramane in opozitie dar se rupe cu numarul de parlamentari care sa asigure majoritatea si aceasta bucatica vine la guvernare. Daca va castiga Geona PDL-ul va fi rupt de Elena Udrea, daca castiga Basescu PSD-ul va fi rupt de Oprea. Intelegerea a functionat perfect ! 3. Pelerinajele la Athos Toba si Coldea au fost impreuna la Athos. Igor Dodon era la Athos cand Dmitri Rogozin a fost declarat persoana non grata in Moldova. Multi ministi rusi merg la Athos si tot acolo au loc intalniri discrete intre delegatii importante. Se stie ca muntele Athos a ramas cam singurul loc din lume unde nu exista conexiuni mobile si telefonice, unde pur si simplu nu poti fi interceptat sau ascultat. Asta este legenda si foarte multi merg pentru a putea vorbi lucruri care nu este bine sa le vorbesti in alta patre . Realitatea este ca pe Athos au cam pus stapanire calugarii rusi, si absolut toti sunt colaboratorii KGB-ului. Si tot pe Athos au loc intalniri intre structurile de informatii rusesti si colaboratorii lor raspanditi in lumea larga !
Publicat Joi, 17 august 2017
+Răspunde
IQ100
+10
Cred ca este foarte calificat.Se poate uita si la tabla (panou de expunere) si la amfiteatru cu o periodicitate de 2-3 secunde.L-am vazut in un clip cand statea la un bilant si se uita mereu panoramic, ca o camerade luat vederi rotativa, dar combiant pe doua directii si tangaj, si ruliu (n-am gasit alta rima)
Publicat Joi, 17 august 2017
+Răspunde
Recomandate
Clauză
Publicat acum 13 ore şi 33 minute
Procurorul general: Este fără precedent
Publicat acum 8 ore şi 43 minute
UNJR şi AMR cer  CSM-ului să intervină
Publicat acum 8 ore şi 24 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat Sâmbătă, 09 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Miercuri, 20 septembrie 2017
Ioan Buduca

Singurele forțe reale care se opun reformei Toader sunt cele care compun Sistemul: factorul intern (procurorii) și factorul extern (ambasadorii).

Ioan BuducaPublicat acum o oră şi 4 minute