Coliziune între două trenuri pe un montagne russe la Madrid

Două trenuri au intrat în coliziune pe un traseu de montagne russe într-un parc de tematic la Madrid, relatează BBC News, potrivit News.ro.

Aproximativ 33 de persoane au fost rănite, iar unele dintre ele au fost conduse la spital în vederea unei evaluări, în pofida faptului că au suferit doar răni uşoare, au anunţat serviciile de urgenţă.

Două vagoane ale Tren de la Mina (tren de mină) de la Parque de Atracciones au intrat în coliziune după ce unul dintre ele şi-a încheiat drumul, dar nu s-a oprit corespunzător.

Poliţia a fost chemată să stabilească cauza accidentului.

Incidentul a avut loc duminică, la ora locală 14.30 (15.30, ora României), iar parcul a alertat serviciile de urgenţă.

Răniţii prezentau echimoze şi se aflau în stare de şoc.

Potrivit website-ul parcului, trenul este primul montagne russe familial din Spania în care sunt folosiţi ochelari de realitate virtuală (VR).

El Pais scrie că trenurile pot circula cu până la 55 de kilometri pe oră.

Parque de Atracciones a fost deschis în 1969 în cel mai mare parc din capitala spaniolă, Casa de Campo

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.