Comandament de Urgență la Primăria Capitalei

Un Comandament de Urgență care monitorizează efectele produse de fenomenele meteo nefavorabile (ploaie, vânt și descărcări electrice) a fost constituit la Primăria Capitalei, fiind consemnate mai multe incidente.

Astfel, circulația tramvaielor pe linia 41 a fost întreruptă circa două ore, transportul călătorilor fiind asigurat în acest interval cu o linie specială de autobuz, patru copaci au căzut, înregistrându-se și semafoare defecte, ca urmare a vremii nefavorabile, potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului București (PMB).

Până la ora 16,30 au fost consemnate următoarele incidente: un copac a căzut pe o mașină pe strada Petre Crețu nr. 1, un altul s-a prăbușit pe b-dul Mărăști, intrare Spital Elias, ceilalți doi pomi căzând pe str. Caraiman/str. Paraschiva Gherghel, respectiv pe șos. Gheorghe Sisești nr.145. Totodată, s-au înregistrat semafoare defecte pe str. Brașov/b-dul Timișoara, Piața Presei Libere, str. Ceahlău/Calea Crângași.

La intersecția bulevardului Ghencea cu strada Brașov s-a produs o avarie la rețeaua de contact a tramvaiului 41, ceea ce a determinat întreruperea circulației pe ambele sensuri.

„Menționăm că nu au fost înregistrate victime omenești, iar sesizările au fost transmise pentru remediere urgentă. Circulația tramvaielor pe linia 41 a fost reluată după aproximativ 2 ore. Pe timpul întreruperii, transportul călătorilor a fost asigurat cu o linie specială de autobuz”, se mai arată în comunicat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.